Ha Varga Juditot elvileg 10 évig kínozta a férje, miért nem írta alá az isztambuli egyezményt?
Tartok tőle, Varga Juditot inkább most kínozzák azzal, hogy elő kell állnia nyilvánosság elé a párt érdekében...
Nagy bajban érezheti a kormány magát, ha ezt szükségesnek érzik - próbálják hitelteleníteni Magyar Pétert.
Mi (nézők) csak kapkodjuk a fejünket, hogy miben mekkora a valóság alap...
Erre az volt a válasza, hogy:
😃😃😃 meglepő lesz, de...
SOROS és LMBTQ!!
Tehát azért nem írta alá, mert szerinte az országban a nőket már minden védi a magyar jogrendszer legalább annyira, mint amennyire ez az isztamnuli egyezményben is van, azaz az egyezmény ratifikálása nem adott volna hozzá újat ebben a témában. Ellenben ugye tartalmazott volna ilyen ideológiai-politikai dolgokat is
Én nekem fogalmam sincs mik ezek,cikkekben utánakereshetsz, meg tényleg, hogy mennyire bzis dolgok lehetnek egy nőjogi egyezményben... 🤷♂️
Nekem fontosabb, hogy feltárja végre, hogy
1) miket tud még elmondani az ügyészségi hamisításokról. Mivel tudja még lerántani a leplet a kormányról. Hogyan tudom kihúzatni magam egy ügyészségi dokumentumból?
2) a kegyelmi ügy részleteiről: ki utasította őt és milyen megfontolásből terjesztette fel K.Endre ügyét
3) Miért nem mondott le azonnal, miért várta meg, míg egy évvel később kiderül?
Mert az isztambuli egyezmény a ballibsi femináci nők menekülési útvonala a férfigyűlölő, demagóg baromságaikhoz.
Ezen rugóznak X éve a lecsúszott, egyedülálló, f.szt 30 éve nem látott libák. Minek nekik az isztambuli egyezmény, ha férfit még fotóról se akarnak látni?
Az osztrákoknál aláírták, és nem változott a helyzet. Itt változna?
"Ausztriában közel tíz éve lépett hatályba az egyezmény; 2014-ben 19 nőgyilkosságot regisztráltak, 2022-ben harminckilencet (2018-ban volt az 41 is)."
#8: dehát na, nem foglalkoznak nő ügyekkel :D
#7: ebben nincs semmi meglepő, a muszlimok és afrikaiak aránya is hasonló arányban nőtt. Nyilván minél többen vannak, annál több az ilyen eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!