Ha az ellenzék hatalomra jut, elfogadja az Isztambuli egyezményt és a férfiakra többé nem lesz érvényes az ártatlanság vélelme?
Én az ilyesmik miatt nem támogatom ezt az egyezményt.Komoly visszaélések lennének vele.
A kérdésre válaszolva, 100 százalék,hogy aláírnák.
Az Isztambuli Egyezmény MÁR ALÁ VAN ÍRVA!
"Magyarország 2014. március 14-én írta alá az isztambuli egyezményt." - Az ORBÁN-kormány írta alá.
Csak nem ratifikálják, azaz nem illesztik be a magyar jogrendbe. Akkor miért írták alá?
1-es: miből gondolod, hogy az egyezmény komoly jogsértések alapja lehet? Olvastad, mi áll benne?
#1 és ez még az az eset, mikor rájöttek. Ki tudja, hányan ülnek börtönben, úgy, hogy soha senki nem jön rá?
Ő például inkább öngyilkos lett: [link]
Megtudom érteni. Remélem ez az ellenzék soha nem jut hatalomra.
Köszönöm a korrekciót. Engem csak az érdekel, hogy ne legyenek érvényben olyan törvények, amikkel napi szinten zárnak alaptalanul férfiakat börtönbe. Minden napra jut lassan egy cikk, mikor kiderül, hogy mégsem volt szexuális erőszak, a vádak közel 2/3-áról derül ki, hogy a nő hazudik. Ha ez a jogállam, nem kérek belőle.
4#
Igen.
Több szempontból is problémás.Túl sok eszközt ad a nők kezébe, amivel könnyű visszaélni.
A nők alapból bosszúálló típusúak.Mit gondolsz, miért van annyi összekarcolt autó, miután szakít egy pár?
Jelenleg is sok a visszaélés, a cikk rá a példa, amit linkeltem és még mennyi van, ami nem derül ki.
Ne lehessen nemi erőszakot benyögni és valódi bizonyítékok nélkül előzetesbe helyezni valakit ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!