Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Varga Juditot elvileg 10...

Ha Varga Juditot elvileg 10 évig kínozta a férje, miért nem írta alá az isztambuli egyezményt?

Figyelt kérdés
Fideszesek, mit gondoltok?

márc. 28. 00:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

Én férfi vagyok. Egyenlőtlen elbírálás alá esnék.

Semmit sem szabad aláírni, ami diszkriminatív!

márc. 28. 11:21
 12/26 anonim ***** válasza:
71%

Hát én még mindig nem hiszem,el hogy Magyarország egyik legbefolyásosabb nőjét tudta volna bántanni.Judit kb. naponta szerepelt a hírek, és fent kellett tartania a látszatát ennek.Na most mit mutatott volna egy-két zúzódás rajta?

Kb. csetintett volna azt MP-t viszik vmi noname sírba fekete zsákban.Inkább MP volt kiszolgáltatva Juditnak.Ha ő nincs,egy senki.Nem hiszeü,hogy egyáltalán veszekedni mert volna vele,nemhogy megütni.A pénzért mindent csinált amit kellett.Ha Judit azt mondja,hogy most van szex,akkor nem 2 óra mulva meg nincs kedvem,hanem kemémyen nyomják.Viszont én nem bízok MP-ben még.Amit most beválalt az évekig elfog tartani.Van egy olyan érzésem,hogy Ő lesz MZP 2.0.Itt Orbánt csak a koleszterin fogja elmozdítani a helyéről,nem választások...

márc. 29. 00:05
 13/26 Salx Narval ***** válasza:
28%
Én szeretném ha Viktor eltűnne a színről de megmondom őszintén erre a számító, sunyi tekintetű emberre nem cserélném le ha rajtam múlna. Olyan mint a Balog Z csak nem annyira rókaképű, de azért ránézésre is látszik a pökhendiség rajta. Nem is értem VJ-t hová tette az eszét, hogy pont ő kellett neki és még szemétkedései után is szerette. Ritkán csalódok a megérzéseimben és sajnos semmit ami számomra pozitívum lenne nem vélek felfedezni ebben az emberben.
márc. 29. 06:37
 14/26 anonim válasza:
26%
Én elhiszem hogy verte, és azt is hogy erőszakos volt.:D nem szabad engedni, hogy kormányra kerüljön ez a kisebbségi komplexusos budai aranyifjú . Ugyanakkor azt is elhiszem ami a hangfelvételen volt. Le kéne cserélni Döbrögit
márc. 29. 07:24
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
#7, ez szélsőséges helyzet, a nővédelem nem csak a gyilkosságoktól véd meg.
márc. 29. 12:33
 16/26 anonim ***** válasza:
36%
Engem férfiként miért nem véd meg? Miért vagyok másodrendű?
márc. 31. 07:35
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

#16, mert ez a törvény nőkre koncentrál. Ha kicsit haladna a korral a kormány, talán hozhatna törvényeket a bántalmazott férfiakra vonatkozóan is.

Senki nem mondta, hogy másodrendűek lennének a férfiak...

márc. 31. 13:11
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha egy törvény a társadalom felnőtt felének egyik felére koncentrál, aztán hoznak egy törvényt a társadalom felnőtt másik felére is ugyanúgy, akkor rögtön felmerül a kérdés, hogy minek van eleve a megkülönböztetés, nem? Miért nem lehetne eleve az erőszakot, esetleg a családon belüli erőszakot üldözni? Miért kell beleírni eleve, hogy de csak az egyik fél védelmére? Miért kell betűt pazarolni rá, hogy emiatt diszkriminatív legyen?
márc. 31. 19:47
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

#18 a nők sokkal védtelenebbek gondolom az eddigi felmérések alapján. Nem én hoztam be az egyezményt xd

De legyünk már felnőttek! Attól még, hogy a férfiaknak nincs védő egyezménye, miért ne lehetne szerencsétlen nőknek?

márc. 31. 22:54
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

Mert diszkriminatív!

Akkor legyen külön áldozatvédelem a zsidók által elkövetett erőszakos cselekedetek ellen!

Hozzanak erről törvényt! A zsidók által elkövetett erőszakos cselekmények nem zsidó áldozatait védő törvény.

Ilyen miért nincs? Pont ugyanúgy kellene akkor. Attól, hogy másik fajta ilyen törvény nincs, attól még legyen ilyen zsidó elkövetők ellen szigorú törvény!

Persze ez nem lenne helyes. Így van. De akkor ennek mintájára miért lenne helyes, hogy egy másik részét a társadalomnak kiemelünk az erőszakos cselekedetek között?

Pont ugyanilyen lenne ez is. Tehát nem szabad SEMMILYEN diszkriminatív törvényt aláírni! Pont ez a lényege a diszkrimináció elleni fellépésnek.

ápr. 1. 03:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!