5-ös Hidd el, sajnos ahhoz, hogy az emberek meglássák, milyen embert bálványoznak jelenleg, meg kell ismerni a magánéleti részét.Pont azért, mert ez szorosan hozzátartozik ahhoz, hogy felismerjük, semmilyen hatalmat nem lenne szabad kapnia egy ilyennek. Ez a személyiségtípus a legaljasabb. Olyan szinten téveszt meg mindenkit, aki nem ismeri pontosan, hogy valójában milyen, hogy az elképesztő. Én nem vagyok fideszes. De! Ahogy VJ elmondja azokat a magánéleti dolgokat, azokat a bántó megjegyzéseket, amiket a férjétől kapott, és kívülről csip-csup dolognak tűnik, de ha folyamatosan kapod akkor hidd el, simán elmegy lelki terrornak, biztos vagyok benne hogy ezeket nem most találta ki, hanem ez az ember ilyen.
márc. 28. 06:42
12/33 A kérdező kommentje:
#11 engem ez totál nem érdekel milyen sz@r férj volt, biztosan több ilyen alak van a fideszben. Csak amíg valaki nem checkol ki addig nincs következmény. :)
Az egész országban mennyi ilyen férj, exférj lehet az is egy jó kérdés.
Magyar Péter attól függetlenül hogy nárcisztikus vagy nem, bizonyítékot publikált. Ember, most derült ki hogy nincs jogállam és egy rossz házasságot kéne elemezünk? Tényleg itt tartunk?
Senki nem isteniti őt, nem tudom miről beszélsz.
márc. 28. 07:02
13/33 anonim válasza:
Ha petya ekkora mintapolgár ott a hazugságvizsgálat.
márc. 28. 07:06
14/33 anonim válasza:
12 Látom nem érted. Pont nem az derült ki, hogy férjnek milyen (illetve de, az is úgy mellékesen), hanem hogy milyen ember. Mert ez mindenhol ilyen, a politikában is, most is, amikor tömegeket manipulál, és adja elő, hogy ő az új reménysége a hazának.
márc. 28. 07:11
15/33 anonim válasza:
Ha ennyire nem fontos egy politikus magánélete, miért pörög mindenki fletó, vitya meg a többi családi ügyein? Csak mp a kivétel?
márc. 28. 07:14
16/33 anonim válasza:
A Fidesz pár éve verte az asztalt, hogy Vona egy muszlim homoszexuális. Később elismerték, hogy hazugság. Meg azt is mondtátok, hogy M.Z.P. felesége munka közben megölt egy újszülöttet. Aztán kiderült, hazugság. Nem tudom hány ilyen eset volt, megszámolni sem szeretném, hány ilyen kitalált vádakra épült karaktergyilkolásuk volt, de az biztos, hogy a Fideszeseknekazt sem hiszem már el, ha kérdeznek.
márc. 28. 07:21
17/33 anonim válasza:
Miért állt volna elő vele akkor? Ebből látszik, hogy nem nézted végig az interjút, mert ez is kérdés volt benne és meg is válaszolta.
Ő még most sem akarta ezt az egészet felszínre hozni, nem akart ezzel előállni, de kénytelen volt. Hogy miért? Azt keresd a Magyar Péternél és megérted.
márc. 28. 07:36
18/33 anonim válasza:
A cél eláztatni mp-t és áldozatként feltüntetni vj-t. Csak nem számítottak arra, hogy nagyon rosszul veszi ki magát, hogy nem tudták megvédeni
márc. 28. 07:49
19/33 anonim válasza:
Látom jönnek ide fideszesek, vagy bértrollok, hogy próbálják elferdíteni az igazságot :D
márc. 28. 08:17
20/33 anonim válasza:
2-es vagyok. Magyar mivel állt elő? Semmilyen magánéleti szennyes kiteregetés nem hallatom tőle, de ha Te tudsz ilyen légy szíves mond meg azt hol csinálta hol mocskolta személyében Vargát?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!