Mennyire látjátok hitelesnek Jucus beszédét?
Előadott egy színdarabot, amire Rogán utasította.
Ez most nem jött be, úgyhogy táncolj Tóni!
Én úgy gondolom volt valami igazság alapja, nyilván valami oka volt hogy elváltak. Azt mp is elismerte hogy rossz volt a házasságuk. De szerintem messze túltolta a dolgot, illetve biztos vagyok benne hogy ő se volt tökéletes, de ezt a részét a sztorinak ő ügyesen kifelejtette. Kivéve azt az egy gyenge pillanatot amikor elszolta magát hogy felpofozta magyart.
Csak nézetek vissza pár nyilatkozatot tőle miniszter korából. Elkepesztoen pökhendi, arrogáns nő képe rajzolódik ki a mondataibol, nem pedig egy áldozat.
Szóval szerintem az igazság valahol középen van mint az amber johnny ügyben hogy kölcsönösen kinoztak egymást.
Ettől függetlenül egyébként ez még mindig csak figyelemeltereles, cirkusz a népnek hogy addig se arra figyeljenek ami fontos, a korrupciós ügyre.
Volt egy mondata amikor hajdú a politizalasarol beszélt, mármint magyarnak és akkor Judit azt mondta hogy "és most már jó lenne ha befejezné". Mármint jó lenne ha magyar befejezné a politizalast. Miért is? Mi köze van ennek ahhoz hogy rossz házasságban éltek? Mert szerintem semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!