Az EU mennyire tartja hitelesnek ezt a magyar korrupcióellenes hatóságot?
Nyilván csak akkor lehet hiteles valamennyire, ha nem Orbánék jelölik a tagokat, mert a saját korrupciójukat a saját embereik nyilván nem vizsgálnák túl alaposan.
Kecskére a káposztát.
Hát szerintem van annyi eszük (remélem), hogy ne tartsanak hitelesnek egy olyan testületet, amibe Varga Judit, Rogán Antal és PINTÉR SÁNDOR jelöli a tagokat!
Komolyan, a röhögőgörcs utolér! :-)))))
Pintér Sándor meg Rogán - a két főmaffiózó fogja kijelölni, hogy kik ellenőrizzék majd őket magukat, ha közpénzen helikopterezgetnének meg saját pereputtyuk zsebére játszanák az EU-s pénzeket! :-)))))
ROGÁN ANTAL, akinek az apósa 2, azaz KÉT MILLIÁRD forint EU-támogatást "nyert meg", zavaros módon - hogy, hogy nem! :-))))))
Már látom a gondterhelt arcokat a Rogán családban, amikor a Tóni elsápadt arccal hazamegy és megszólal:
"Apuka, ne tessék haragudni, de én olyan ember vagyok, hogy muszáj volt független, pártatlan vizsgálóbizottsági tagokat jelöljek. Meg az EU is a tökünkre lépett, ugye...
Szóval apuka lesz a bizottság elnöke - de kérem szépen, szigorúan tessék kivizsgálni saját magát is! Ne legyen irgalom!"
:-))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!