Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az EU mennyire tartja hitelesn...

Az EU mennyire tartja hitelesnek ezt a magyar korrupcióellenes hatóságot?

Figyelt kérdés
Remélem, hogy semennyire.

2022. szept. 16. 17:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is remélem és szerintem ha van eszük akkor figyelmen kívül hagyják és csatlakozás az ügyészséghez vagy nista lovetta:) Meg lett mondva 2006-ban is nagy szájjal hogy annak járjon pénz aki tisztességes,nem?:-D
2022. szept. 16. 17:30
 2/17 anonim ***** válasza:
95%

Nyilván csak akkor lehet hiteles valamennyire, ha nem Orbánék jelölik a tagokat, mert a saját korrupciójukat a saját embereik nyilván nem vizsgálnák túl alaposan.

Kecskére a káposztát.

2022. szept. 16. 17:32
 3/17 anonim ***** válasza:
80%
alapítsa meg MZP vagy Dobrev és úgy talán már némi hitelességről is beszélhetnénk.
2022. szept. 16. 17:37
 4/17 anonim ***** válasza:
96%

Hát szerintem van annyi eszük (remélem), hogy ne tartsanak hitelesnek egy olyan testületet, amibe Varga Judit, Rogán Antal és PINTÉR SÁNDOR jelöli a tagokat!

Komolyan, a röhögőgörcs utolér! :-)))))

Pintér Sándor meg Rogán - a két főmaffiózó fogja kijelölni, hogy kik ellenőrizzék majd őket magukat, ha közpénzen helikopterezgetnének meg saját pereputtyuk zsebére játszanák az EU-s pénzeket! :-)))))

ROGÁN ANTAL, akinek az apósa 2, azaz KÉT MILLIÁRD forint EU-támogatást "nyert meg", zavaros módon - hogy, hogy nem! :-))))))

2022. szept. 16. 17:39
 5/17 anonim ***** válasza:
91%

Már látom a gondterhelt arcokat a Rogán családban, amikor a Tóni elsápadt arccal hazamegy és megszólal:

"Apuka, ne tessék haragudni, de én olyan ember vagyok, hogy muszáj volt független, pártatlan vizsgálóbizottsági tagokat jelöljek. Meg az EU is a tökünkre lépett, ugye...

Szóval apuka lesz a bizottság elnöke - de kérem szépen, szigorúan tessék kivizsgálni saját magát is! Ne legyen irgalom!"

:-))))))

2022. szept. 16. 17:41
 6/17 anonim ***** válasza:
79%
Remélhetőleg az EU ezt nem cumizza be.
2022. szept. 16. 17:42
 7/17 A kérdező kommentje:
Egyébként én bevallom, hogy nem követtem a híreket a korrupciós bizottságról. Igaza van az utolsónak, hogy Fideszesek jelölik ki a tagokat? Milyen kamut talált ki a Fidesz, hogy ez független lesz?
2022. szept. 16. 17:42
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Remélem elfogadja és megkapjuk a pénzt, nem értem hogy sokan miért ellendrukkerek.
2022. szept. 16. 17:43
 9/17 anonim ***** válasza:
90%
#8 Mert a "megkapjuk" az Orbánt, Tiborczot, Lőrincet és Rogánt jelenti nem a népet.
2022. szept. 16. 17:44
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Hülyeség a 480ft benzin is a népnek megy nem Orbánnak Tiborcznak meg Lőrincnek meg Rogánnak.
2022. szept. 16. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!