Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csinálja ezt a cirkuszt...

Miért csinálja ezt a cirkuszt magyar Péter? Mit akar elérni?

Figyelt kérdés
2024. márc. 26. 19:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%
#7 Ahogy látom nagyon sok lesz az M1, TV2, Megafon és a többi szar jobboldali média nézése.
2024. márc. 26. 19:33
 12/18 anonim ***** válasza:
70%
Ez vagy troll, vagy Megafonos, vagy Fidesz által hipnotizált.
2024. márc. 26. 19:43
 13/18 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem troll...

#10 Bár mint írtam ez egy kitalált karakter, amit a kérdező talált ki... annak ellenére hadd kérdezzem már meg, melyik ellenzéki párt a legerősebb? Hacsak nem a Mi Hazánk vagy a 2RK vagy esetleg Magyar Péter új pártja nyer, (ebből kettő nem mérhető, egy pedig nem a legerősebb ellenzéki párt) szerinted ki az aki b.szik? A Feribácsi! És Ő meg is mondta, hogy ez így működik, az Ő pártja a legerősebb az ellenzékben, így összefogásban Ő lesz a császár, anélkül meg alig marad küszöb felett ellenzéki párt a saját pártján kívül. Szóval aki Gyurcsánytól retteg, az lehet, hogy paranoiás (mert a kormányváltásnak nem nagyon van realitása, elsősorban ezért paranoiás), de hogy te ezt meg nem érted meg, hogy ilyen pozícióban bír lenni sajnos egy ilyen féreg, az sem kisebb baj.

Cellában meg nem lesz senki. Tehát aki ilyenekről álmodozik, az azé' ne szólja már le a paranoiást, aki a Feritől fél, mert hacsak nem vicc volt, akkor csak egy dolog lehet, agybaj.

Magyar Pétertől ez egy bosszú, szimplán ennyi. Nem biztos, hogy célja a kormányra kerülés a pártjával, szerintem csak minimum akar egy szeletet a tortából. Az meg hogy itt értelmes demokráciát vár valaki... Az ész megáll! Kitől? Aki saját feleségéről készít titokban felvételt, akit ezzel zsarol, hisz ezért készítette, ez egyértelmű, mi másért? Neked, nekem, nekünk? Hagyjad már... Az, aki a haverjával is ilyen, hogy belengeti, hogy van róla is hangfelvétele, vele is rögzítette a beszélgetéseket, miközben őrizte haveri viszonyát vele? Aki abból a pártból, pontosabban abból a közegből ugrott ki, amiből eleged van? Aki CSOK-ból újítja föl asszonnyal a balatoni nyaralót? Ilyen embertől mi a f....mat vársz? Őszintén, te ezt megtetted volna a feleségeddel, a barátoddal? Értelmes demokráciát... Anyám... Jogos az elvárásod, de tőle?

2024. márc. 26. 20:07
 14/18 anonim ***** válasza:
77%
Leszarom milyen felveteleket csinál és kiről vagy mit akar. Ha bukik a kormány az már elégedetséggel tölt el engem es bontom a pezsgőt.
2024. márc. 26. 20:10
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
#14 Na az mondjuk gáz. Mert cseberből-vederbe estünk egyszer 2010-ben, és én nem tudom te hogy vagy vele, de az én időm véges, én nem érek rá erre életem végéig!
2024. márc. 26. 20:13
 16/18 anonim ***** válasza:
72%
Majd lesz utána valami. Egyenlőre az kell, hogy a jelenlegi kormány eltakarodjon. Átírni az alaptörvényt, a választási törvényt, a médiát függetleníteni a kormánytól és utána majd egy igazságos választái rendszerben győzhet aki győz.
2024. márc. 26. 20:24
 17/18 anonim ***** válasza:
46%
1. Na röhögtesd ki magad 😂😂😂 10 éve tudja ezt petike messiásod és csak azután kezdte ez a tény zavarni, hogy picukán rúgták az asszonyt... Ti balosok sem vagytok a legélesebb kés a fiókban....
2024. márc. 26. 23:49
 18/18 anonim ***** válasza:
46%

Megtalálták a következő messiást, akivel 2026-ban ismét nagyot lehet bukni! Ha megnézed, minden választás előtti 2 évben találnak egy újabb messiást és itt írnak a kormányváltásról a kormány megbukásáról a következő eredményhirdetésig a 2/3-ról. Aztán jön a szokásos sopánkodás, hogy de miért....AZERT MERT SÍK H@LYÉK VAGYTOK ÉS SEMMIT SEM ÉRTETEK A POLITIKÁHOZ.

2026 áprilisban majd ismét benézek a szokásos vinnyogást olvasni. 🐑🤡

2024. márc. 26. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!