Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik a magyar politika rovatba...

Akik a magyar politika rovatba irkálnak a nagy részük munka szerűen csinálja?

Figyelt kérdés
Mert hét végén amikor pedig elvileg ráérnének az emberek jóval kevesebb válasz érkezik,de amint megindul a munkahét beindulnak!
2023. máj. 14. 12:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Sok munkahelyen van holtidő, addig is lehet ide írogatni. Hétvégén otthon elfoglalják magukat mással.
2023. máj. 14. 12:34
 2/13 anonim ***** válasza:
52%
Én munkaszerűen írok ide, bérkommentelő vagyok.
2023. máj. 14. 12:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Ki fizetne azért, hogy ide irkáljon az ember? Ha tényleg van ilyen, kérem az elérhetőségeit! :-))))
2023. máj. 14. 12:43
 4/13 anonim ***** válasza:
Egyesek elég sok időt vannak itt.
2023. máj. 14. 12:44
 5/13 anonim ***** válasza:

Mások nevében nem tudok nyilatkozni, de én személy szerint igen, munka-szerűen írok - lényegében ezért kapom a fizetésemet, és nem is kevés pénzt.

Tehát ez munka.

Persze nem konkrétan azért fizetnek, hogy a gyakorikérdésekre írjak, hanem egyfajta közéleti befolyásolás a cél, az eszközöket jórészt én választom meg - a gyakorizás egy eszköz, híroldalakon disqus kommentelés szintén, már ahol lehetséges, youtube-on, stb. platformokon szintén.

2023. máj. 14. 12:54
 6/13 anonim ***** válasza:
Hétvégén csak a hülyék írnak ide!
2023. máj. 14. 12:59
 7/13 anonim ***** válasza:

Munka szerűen?

Hónap 9.-éig nem.

Utána, fizetésért.

2023. máj. 14. 13:08
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Igen, munkaszerűen írok ide. Munkaidőben vagyok itt, amúgy nem szánnék időt a fideszzombikon való röhögésre :)

Mért mit kéne e helyett csinálnom? Facén nézegetni a fizetett hirdetéseket amik az adómból megafos néven megy? Esetleg okádorigón nézegetni a gyönyörű travikat?

2023. máj. 14. 14:12
 9/13 A kérdező kommentje:

2,5,7,8.

De most túlóráztok akkor?

Azért mennyit kaptok!?

2023. máj. 14. 14:21
 10/13 anonim ***** válasza:

Sajnos nincsen túlórapénz.

De van helyette "témapörgés" díj. (Nem ez a valós neve, csak a cégzsargon)

Amikor egy- egy kérdés alá adott hozzászólásaimban sikerül megindítani a vitát, legyen az bármilyen természetű, és a hozzászólások száma 10-20... több lesz. A kérdés ekkor kiemelt státuszt kap az oldalt üzemeltető log szerverében, és a megbízó cégeknek ad egy lehívható statisztikát ami alapján lesz bónusz.

2023. máj. 14. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!