Viktor miért nem áll a szankciók mellé? Akkor könnyebben megkapnánk az EU pénzt,Lőrinc is hozzájuthatna és békén hagynák már végre a magyar kormányt. Így csak a problémát csinálja magának, pedig élhetne nyugodtan.
Nem nyilvánvaló?
Valamivel zsarolja Putyin!
Ez nem kötelességtudat, ennek az embernek semmi kötelességtudata sincs. Egy olyan országban, ahol a ruszkik több generációnyi kárt tettek, szimplán történelmi bűn.
Az egyetlen, amit el tudok képzelni, hogy van valami Orbánról Moszkvában, ami súlyos rá nézve, hogy mi, azt nem tudom, de más opciót nem tudok elképzelni, hogy jelen helyzetben, hogy tudja ezt még mindig megcsinálni.
Szerintem a gáz miatt.
Bár az EU végül ugy döntött hogy még sem lesz embargórá, putyin adtól függetlenül elzárja.
Igy azok az országok, akik nem mentek bele a szankciokba, kaphatnak a gázból. Bár sajna elég drágán.
"Igy azok az országok, akik nem mentek bele a szankciokba, kaphatnak a gázból. Bár sajna elég drágán."
Minden ország belement a szankciókba, Orbán is megszavazta. Én kib.szottul nem értem, mi ez a játék, amit űznek a szavakkal.
És egyébként minden ország kap gázt, csak éppen sokkal kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!