Karácsony Gergely 5 éves főpolgármestersége alatt mit ért el Budapesten? Milyen érdemek fűződnek a nevéhez?
Figyelt kérdés
Vidéki vagyok, szóval egyáltalán nem vagyok képben.2024. márc. 26. 03:15
1/12 anonim válasza:
Azt nem tudom, de hogy előtte zuglói polgármesterként tárt karokkal nézte, ahogy a Fidesz-MSZP nagykoalíció lezülleszti meg szétlopja a kerületet, az tuti. Szerintem kb. ugyanezt csinálja főpolgármesterként is.
2/12 anonim válasza:
Lettek bicikli utak, volt még más is?
3/12 anonim válasza:
Válaszolok az összes baloldali helyett: "nEm fIdeSzEs"
"mÁsT nEM tUd FeLMuTaTni, MeRt NeM ADotT PéNZt a kOrMÀnY"
4/12 anonim válasza:
Gyakorlatilag semmi, néhány agyament ötlet kivételével, mert sem metró, séma Lánchíd projekt nem az ő " találmánya ...a bicikli sáv, a méhlegelő...a hiper passzív angol, a buszsáv tiltott használata, a városháza körüli botrány, a hajléktalanok Csepelre űzése, hát kb ennyi!!
5/12 anonim válasza:
Az eddigieknél is sokkal nagyobb dugók, folyamatos BKV-járatritkítás, elmutyizott városháza.
6/12 anonim válasza:
Ezek mind fideszes hazugsagok. De toljatok csak a negativ kampanyt, annal inkabb is Karacsonyra fogok szavazni.
7/12 anonim válasza:
Ingyen utazhatnak 14 év alatt a gyerekek. Ezt kihagytátok
8/12 anonim válasza:
7# de azt sem akkora ígérte....
9/12 anonim válasza:
#7 Ha azt nem vezette volna be, akkor valószínűleg nem kényszerültek volna járatritkításra.
10/12 A kérdező kommentje:
Szóval akkor kb semmi pozitívum, csak a közlekedést vitte káoszba?
2024. márc. 27. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!