Óvatosabban fogtok munkahelyi ügyekről beszélni ezek után otthon a férjeteknek/feleségeteknek?
Nem.
Nem egy maffia része vagyok így nincs félnivalóm, se fidesz se fideszjúgend tag nem vagyok.
1:
Akkor azt se bánnád, ha a főnöködről otthon négyszemközt elmondott panaszaidat felvenné és az akaratod ellenére nyilvánosságra hozná?
3/3
Ha bajom van a főnökömmel megmondom neki, 5 éve nem tud kirúgni hiába küldöm el hetente a búsba. Az ő főnöke nem engedi hogy kirúgjon mert a területemen szakember vagyok nem egy betanított droid akit könnyen pótolnak.
Vette fel beszélgetésünket hogy az ő főnökének bemutassa, lejött hozzám megkérdezte ez mi volt? Elővettem a jegyzőkönyvet átadtam neki, megkértem olvassa át. Átolvasta, és megkért ne küldjem el a főnököm legközelebb a k.r.a anyjába ha seggfej hanem szóljak neki majd le..ssza.
Az a gond ebbe az országba mindenki félti a szutykos kis helyét és összecsokikázza a gatyókáját ha megjelenik a főnöke, fél lebukik nem is ért ahhoz amit csinál és kussol inkább mélyeket.
4:
Látom nem akarsz válaszolni a kérdésemre, ami egy hipotetikus kérdés. Ha ennek jelentését nem ismered, vagy kényelmetlen belehelyezkedni és megválaszolni, akkor hagyjuk. Ez is épp eléggé beszédes.
Nincsenek titkaim, ennek ellenére nem mondok el mindent a férjemnek.
Nem adok fegyvert a kezébe.
De én pl nem tennék ilyet h bekapcsolom a gombot és rákérdezgetek dolgokra , hogy később tudjam mivel zsarolni.
Abszolút beteg elme!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!