D-Mano kérdése:
Van olyan (volt) Fideszes, aki 2022 óta arra az álláspontra jutott, hogy nem szavaz többet a Fideszre?
Figyelt kérdés
Elsősorban azokhoz szól a kérdés, akik 2022-ben és előtte Fidesz-szavazók voltak, de más kapcsolódó szavazati lehetőségeket is megadok.
Mi volt a Fideszből való kiábrándulás oka??
Azért elmész még szavazni?
Kire tervezel szavazni, ha nem a Fideszre?
2024. márc. 25. 18:54
11/12 A kérdező kommentje:
Na hogy mindenkinek megnyugodjon a lelkiismerete:
Ezt az opciót, hogy "Eddig nem voltam Fideszes, de 2026-ban a Fideszre tervezek szavazni." szerintem ezer éve kőfideszesek jelölték be leginkább. Habár nem nekik szántam ezt az opciót, de sejtettem, hogy rárepülnek sajnos...
2024. márc. 25. 19:56
12/12 A kérdező kommentje:
10-es,
ha én egy Fideszest meg szeretnék győzni arról, hogy átszavazzon máshová, akkor a Mi Hazánkat ajánlanám neki- minthogy én is Mi Hazánk szavazó vagyok...
2024. márc. 25. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!