A kormány átadja a stafétát a fiatalabb generációnak?
Figyelt kérdés
Orbán Viktor nem tűnik valami egészségesnek (szerintem fáradt is), Gulyás Gergelyt valamilyen rejtélyes betegség kínozza, mennek a botrányok, pozíciócserék. Megjelent Magyar Péter, új pártot alapít, vonzza a megkeseredett embereket.márc. 23. 19:56
11/22 anonim válasza:
Nem. xD
A király halála napjáig, mástól féltve karjaiban szorongatja koronáját.
12/22 A kérdező kommentje:
Sokat ér, ha olyan helyzet alakult/alakul ki, ami amúgy is bukta lenne.
Van egy helyzet aminek a következményeként lemondasz vagy belebuksz, valahogy így tudom elképzelni.
márc. 23. 21:04
13/22 A kérdező kommentje:
"Sokan azzal vádolnak engem, hogy küldtek. Nem, én jöttem, mert úgy éreztem, hogy eddig és ne tovább!" (Magyar Péter)
Ezt bárki mondhatja!
márc. 23. 21:09
14/22 anonim válasza:
szépszóval meggyőzéssel nemfogják átadni a kormányzást csak ha rákényszerítik őket erre. Magyar Péter talán ezt megtudja tenni, mármint a kényszerítést.
15/22 A kérdező kommentje:
Milyen kényszerítésre gondolsz?
márc. 23. 21:14
16/22 anonim válasza:
A hangfelvételek nyílvánosságra hozatalával.
18/22 anonim válasza:
várjuk meg hogy mivan a hangfelvételekben.
19/22 anonim válasza:
A you Tube ra fel teszi ott meghallgathatja majd bárki. ha csak nem tiltatja le a fidesz banda.
20/22 A kérdező kommentje:
"Hát az a vége hogy "Hajrá magyarok!" Meg azzal kezdődik hogy "Talpra magyar!" Na most ez olyan primitív hogy csak a Rogánék találhatták ki! Nekem ne mondd hogy nem! Hát te kezdtél volna azzal hogy "Talpra magyar!"?? Már nem! Hát 48-ba se jött be annyira!" (Havas Henrik)
márc. 23. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!