Igen, mivel a betelepített melósra van támogatás 5 évig és 1Ft-ba sem kerülnek a cégeknek.
Tedd fel magadnak a kérdést, ha lenne egy céged akarnál-e bérekre költeni, ha ingyen is megoldható???
márc. 23. 11:42
2/11 anonim válasza:
Nem, ez nem nagyon éri meg. Max a selejttől szabadulnak meg így. (Nincs ma semmiféle támogatás erre, ez kamu)
márc. 23. 11:46
3/11 anonim válasza:
Igen, ismerősöktől is hallottam már, és nemcsak a selejtet rugdossák ki, hanem válogatás nélkül magyarokat.
márc. 23. 11:48
4/11 anonim válasza:
"ismerősöktől is hallottam már" Én ismerősöktől azt halottam, hogy ebben a tanévben az őszi félévben télen online oktatás lesz, mert nincs pénz az iskolák fűtésére. Online oktatás volt télen?
márc. 23. 11:51
5/11 anonim válasza:
Igen mert a vendégmunkások után adókedvezmények járnak. Teljesen logikus lépés őket alkalmaznia egy cégnek.
márc. 23. 11:59
6/11 anonim válasza:
Megerősítem, a hír igaz.
márc. 23. 12:13
7/11 Koplárovics Béci válasza:
Hol vannak a nagy port felkavaró hírek, bármelyik, akár kormánypárti, akár ellenzéki oldalról?
Az ismerősöktől elég sokmindent hall az ember. Lapos földet, fantasztikus befektetéseket, halott Orbán Viktort, stb. Aztán persze mindről kiderül, hogy ordenáré nagy kamu. És persze mindez kiderülhetne a híroldalakról is (gyakran ki is derül). Ettől függetelenül erről mégcsak hírek sincsenek... Persze nyilván az ismerőstől azt is hallani, hogy "nem meri megírni", pedig hát a Jóska az aztán nagy arc a helyi "könyvklubban"!
márc. 23. 12:17
8/11 anonim válasza:
Igen és ez természetes. Munkáltató lennék, én is a filippínót választanám. Jön, 1-2 éves szerződéssel pénzt keresni. Nincs itt a család, nem kell oviba, iskolába vinni a gyereket, nem lesz beteg a gyerek, nem romlik el az autója, nem akar lakást felújítani, stb. Egyszerűen dolgozni akar, minél több pénzt keresni, akár heti két nap túlórával is. A kölcsönzött munkaerőt meg azért preferálják, nem kell kirúgni, magyarázni jogilag, miért nem kell. Mivel nem kirúgja, csak nem veszi tovább igénybe. Pár év alatt át lett formálva lassan a munkatörvénykönyve, szakszervezetekről szóló törvények, sztrájktörvény, hogy minden a munkáltatónak kedvezzen. Na de ugye ezt mi így szeretjük.
márc. 23. 13:24
9/11 anonim válasza:
Ahol nincs rendes szakszervezet, ott simán megtehetik.
Ahol van, ott nem tehetik meg.Viszont, ha valaki felmond, nyugdíjba megy a helyére kölcsönzött migránst vesznek fel.
márc. 23. 13:51
10/11 anonim válasza:
A kamu híresztelések helyett a valóság:
Külföldi vendégmunkások elengedésével biztosítaná a makói gumigyár a helyiek foglalkoztatását – közölte ígéretét lapunkkal Bittner Péter, a cég ügyvezető igazgatója.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!