Ha netán a Magyar Péter lufi kipukkad ki lehet az ellenzék reménye?
Amúgy ez a szavazás is szemlélteti, hogy mennyire szét van esve jelenleg az ellenzék szavazók szempontjából:
Vona - Jó lenne de lejáratták, meg kilépett a politikából, most visszajönne de nem lesz egyszerű neki.
MZP - Tisztességes, de a fidesz szintén lejáratta. Nem volt eléggé kifinomult.
Végzetes hiba volt összefognia a DK-val. Amúg ő is jó, akár Vona.
Mi Hazánk - Bizonyítsa be Toroczkai hogy nem Fidesz fiókpárt, mert eddig ezen vádak ellen semmit nem tett. Az is fura, hogy HírTV-be Dúró Dórának olyan kérdéseket tesznek fel, hogy eléggé átlátszó, hogy Fidesz-párt.
Ha Toroczkaiék annyira elszámoltatnák a fideszt, meg leszámolnának a korrupcióval, akkor a Fidesz miért hívja be őket rendszeresen a fidesz médiába, miközben a többi ellenzéki pártot meg nem? Eléggé átlátszó.
Toroczkai szavaiban is látok bőven mellébeszélést.
Szóval szerintem Mi Hazánkat Fidesz pénzeli.
Amíg Toroczkai csak egyszerűen tagadja, hogy fiókpárt és nem tudja alátamasztani ezt semmivel addig fixen nem hiszek neki. Még Magyar Péter is említette, hogy Fidesz pénzeli őket... Lehet igaza van.
Senki - Na akik erre szavaztak teljesen megértem őket. Remélhetőleg lesz egyszer valaki aki megérdemli ezen szavazatokat is.
MKKP - Próbalkoznak, de túl gyengék és a sok paródia miatt nagyon sok ember nem tudja komolyan venni őket. Ez a forma amivel próbálkoznak egyszerűen nem működőképes.
Bemész M1-be bohócként, aztán meg próbálsz tényleg indulni a választásokon... Azért ez már picit a ló túloldala, túllépik a realitás határait ilyrn tettekkel.
Egyéb - Ők meg a többi párt +, DK meg akik várnak egy olyan pártra ami teljesen független harmadik út is lehetne. Talán Magyar Péter pártja lenne ilyen, de fideszes múltja miatt sok szavazó kiesik nála.
Ha Magyar Péter most nem lenne, teljesen biztos lennék, hogy újra 2/3ad lesz. Mostmár nem annyira.
Személy szerint csakhogy ne vesszen el a szavazatom Vona/MZP, mert mzp-t volt szerencsém személyesen ismerni, és egy nagyon őszinte ember, Vona viszont jobban tud beszélni mint MZP. Ahogy felettem is írták sajnos mindkettő egyszer megpróbálta és mind tudjuk hogy csak 1 esélyed van a magyar politikában főleg ha akkorát esel pofára mint ők.
Mihazánkról nem beszélnék, mert nem is egy ellenzéki párt, ők maguk mondják, hogy nem akarják leváltani a fideszt, mellesleg teljesen hiteltelen, laposföld hívők pártja, minden 2. összeesküvés-elméletetet elhisznek és tényként közölnek. Halott ideológiát támogatnak aminek mellesleg az emberiség legszőrnyűbb tettei köthetőek, szánalmas hogyan létezhet ilyen párt egyáltalán.
Kutyapártnak semmi jelentősége éppen most esik szét, ők is hiteltelenek de legalább csinálnak a kampánypénzel valamit pl. felújítanak padokat, buszmegállókat festenek újra stb. ami szimpi csak épp Kovács Gergő nem főleg a Március 15.én elhangzott óbégató szövegével ahol Magyar Pétert sarazza. Látszólag nem tetszik neki, hogy feltűnt egy hiteles alternatíva, mert így megint elesnek attól, hogy bekerüljenek a parlamentbe, mivel sokan rájuk szavaztak volna (szerintem).
Többi pártról nem beszélnék mert az összes szánalmas. DK, momentum, párbeszéd, LMP, MSZP összes egy kutya. volt idejük kipróbálni magukat és ennyiknek sincsen valódi támogatottsága max a dk-nak de valószínüleg már ők se mert a pro-gyurcsány nyuggerek kihaló félben vannak. Mellesleg ezek a pártok nem akarnak kormány váltást jó nekik ott ahol. Kapják a milliós fizetést és közben tiszta a lelkük, mert ők nem a "fő-lopók". Abban sem vagyok biztos már, hogy őket a fidesz pénzeli a semmit tevésért vagy sem.
21. vagyok és teljesen jól átlátod a helyzetet!
+++
#26 szerintem se nácik...
De ha hiteles párt lenne akkor még mindig jobb, mint a fidesz.
LMP amúgy a legátlátszóbb fiókpárt...
Ungár Péter anyja Schmidt Mária.. Terror háza igazgatója és erős Fidesz szimpatizáns. Mondhatni a fidesz része.
Most meg beállnak Vitézy Dávid mögé, akiről szintén gyanús, hogy a Fidesz ál-jelöltje...
A kampányvideójában mintha Gattyán Györgyöt láttam volna.
De amúgy hatásos is... Ott van a fókuszcsoport akik le is fikázták Karácsony Gergelyt és Vitézy-t dícsérték...
Elmondásuk szerint: "Karácsony Gergely nem tartotta be politikai ígéreteit"
Én kíváncsian megnézném más ellenzéki főpolgármester Karácsonyhoz lépest mennyit tudna tenni a városért. Szerintem fele annyit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!