Ha netán a Magyar Péter lufi kipukkad ki lehet az ellenzék reménye?
Figyelt kérdés
márc. 22. 22:25
11/29 A kérdező kommentje:
10 Azelőtt lejárt. Sok Fidesz szektásnak meg se kottyant,ha megnézed pl a Márc 15.i interjúkat.
márc. 23. 10:55
12/29 anonim válasza:
Gyakori kérdések pártnak. Itt van mindenféle ember.
13/29 anonim válasza:
keményvonalas fideszest nem érdekli a pedo ügy, a bizonytalanokat lehetett vele megfogni. És aztán ezek beállnak MP mögé. Aztán ha bekerül a parlamentbe együtt szavaz a fidesszel , és a terv ismét működik.
14/29 A kérdező kommentje:
13 Nem mondott semmit ilyet
márc. 23. 14:26
15/29 anonim válasza:
miért mondana? az ügynökök nem buktatják le magukat
16/29 A kérdező kommentje:
15 úgynökök a balllib oldalon vannak,akik a parlamentbe melegednek. Csak ők már lassan nem tagadják,hogy azok.
márc. 23. 15:08
17/29 anonim válasza:
Hát én személyszerint vagy Vonára vagy MZP-re fogok szavazni
18/29 A kérdező kommentje:
17 Ne a Fideszre és ne a Ballib ellenzékre ez a lényeg.
márc. 23. 16:54
19/29 A kérdező kommentje:
17 Ha Magyar Peti nem indul akkor én is e 2 közül valamelyik
márc. 23. 16:57
20/29 anonim válasza:
Mondjuk én alapból Magyar Petit is fenntartásokkal kezelem. Szavazni max akkor fogok rá ha a legerősebb ellenzékivé növi ki magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!