Akik Karácsonyt támogatják, Budapest fejlődése ellen szavaznak majd?
Nem kérdés, hogy Vitézy 1000x többet letett az asztalra Budapesten, még úgy is, hogy ő nem volt főpolgármester.
Karácsony miután Zuglóban nem csinált semmit, utána főpolgármesterként sem. A budapesti Gyurcsánylista vezér garanciája annak, hogy semmi nem változik.
Aki őt támigatja, az rosszat akar Budapestnek?
Én csak két intézkedéséről hallottam a biciklisávokról és a méhlegelőkről.
Ha a többi is ilyen f.szság volt akkor hajrá ellenzék. Csináljatok magatoknak egy még élhetetlenebb várost.
"Nem kérdés, hogy Vitézy 1000x többet letett az asztalra Budapesten, még úgy is, hogy ő nem volt főpolgármester."
Nem kérdés? Miért is nem kérdés? Mit is tett le az asztalra?
"Karácsony miután Zuglóban nem csinált semmit, utána főpolgármesterként sem. A budapesti Gyurcsánylista vezér garanciája annak, hogy semmi nem változik."
Tipikus Fidernyák aki még 14 év után is Gyurcsányozik... Undorító.
Igen, meg a hülyeségre.
Mielőtt valaki legyurcsanyozna vagy fidesz ügynöknek nevezne, közlöm, 5 éve a sétáló Budapestre szavaztam, tökre érdekeltelen számomra ki milyen pártban indul.
Engem tervek, a víziók és a jelölt érdekel. Legalkalmasabb szerintem Vitézy a posztra. Nagyon drukkolok neki!!
KG pedig találjon más elfoglaltságot és biciklizzen nagyokat. Mindenki meg fogja köszönni neki az eddigi munkáját, vagy akármit amit csinált. Nem kell aggódni.
#2!
Igen, KariGeri olyan jól kezelte a covidot, hogy járatritkítással kezdett, hogy jobban terjedjen a kór.
Kampányolt azzal, hogy klímaerdőt telepít (bármit is jelentsen ez), de nem Tarlós sokkal több fát öltetett. És kampányolt azzal is, hogy a metrokban klíma lesz. Ebből sem lett még semmi.
A kampányának még fő eleme volt, hogy a városligeti fejlesztéseket le fogja állítani. Egyetlen érdemes, hogy ez sem sikerült neki.
#5!
Együtt vonultak be a városházára és mindenhová DK-s embereket ültettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!