Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik Karácsonyt támogatják,...

Akik Karácsonyt támogatják, Budapest fejlődése ellen szavaznak majd?

Figyelt kérdés

Nem kérdés, hogy Vitézy 1000x többet letett az asztalra Budapesten, még úgy is, hogy ő nem volt főpolgármester.

Karácsony miután Zuglóban nem csinált semmit, utána főpolgármesterként sem. A budapesti Gyurcsánylista vezér garanciája annak, hogy semmi nem változik.

Aki őt támigatja, az rosszat akar Budapestnek?

#Budapest #karácsony #ellenzék #Parkolómaffia #Akkor lépek vissza, ha elüt a villamos
márc. 22. 21:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"mondjuk ez vagy tévedés vagy hazugság"

Nyilván az, hiszen Fideszes mondja. Számomra a kedvenc az amikor fotópályázatot hirdettek a "gazos Budapestről" és az összes nyertes fotó olyan volt, hogy Budapesten készült,vagy Budapesten belül állami felügyelet alá tartozó területen készült. Röhejesek.

márc. 24. 11:51
 22/26 anonim ***** válasza:

"Balliberális értelmiségi vagyok, rohanok megint Karácsonyra szavazni!"

Vicces amiket felsorolsz annak fényében, hogy az ország legsikeresebbe embere egy FideSSes gázszerelő :D

márc. 24. 11:52
 23/26 anonim ***** válasza:
8%

""Csak KariGeri alatt teljes közparkokat neveztek ki méhlegelőnek, hogy ne kelljen foglalkozni velük." - mondjuk ez vagy tévedés vagy hazugság."

Segítek: Ez a valóság.

Másolik kérdésnél leírtam azt is, hogy hol láttam ilyet. Persze le lett pontozva, mert a KariGeri hívők nehezen viselik az igazságot.

márc. 24. 15:54
 24/26 anonim ***** válasza:

"Segítek: Ez a valóság"

Segítek: ez nem a valóság ;)

márc. 24. 18:34
 25/26 anonim ***** válasza:

#24!

Tagadd csak a valóságot!

Akik csak a közeli romkocsmáig mennek el, még el is hiszek.

De én inkább annak hiszek, amit hosszú időn át láttam a saját szemeimmel. :)

márc. 24. 20:41
 26/26 anonim ***** válasza:
Pedig nem neveztek ki teljes közparkokat.
márc. 24. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!