Akik Karácsonyt támogatják, Budapest fejlődése ellen szavaznak majd?
Nem kérdés, hogy Vitézy 1000x többet letett az asztalra Budapesten, még úgy is, hogy ő nem volt főpolgármester.
Karácsony miután Zuglóban nem csinált semmit, utána főpolgármesterként sem. A budapesti Gyurcsánylista vezér garanciája annak, hogy semmi nem változik.
Aki őt támigatja, az rosszat akar Budapestnek?
"mondjuk ez vagy tévedés vagy hazugság"
Nyilván az, hiszen Fideszes mondja. Számomra a kedvenc az amikor fotópályázatot hirdettek a "gazos Budapestről" és az összes nyertes fotó olyan volt, hogy Budapesten készült,vagy Budapesten belül állami felügyelet alá tartozó területen készült. Röhejesek.
"Balliberális értelmiségi vagyok, rohanok megint Karácsonyra szavazni!"
Vicces amiket felsorolsz annak fényében, hogy az ország legsikeresebbe embere egy FideSSes gázszerelő :D
""Csak KariGeri alatt teljes közparkokat neveztek ki méhlegelőnek, hogy ne kelljen foglalkozni velük." - mondjuk ez vagy tévedés vagy hazugság."
Segítek: Ez a valóság.
Másolik kérdésnél leírtam azt is, hogy hol láttam ilyet. Persze le lett pontozva, mert a KariGeri hívők nehezen viselik az igazságot.
"Segítek: Ez a valóság"
Segítek: ez nem a valóság ;)
#24!
Tagadd csak a valóságot!
Akik csak a közeli romkocsmáig mennek el, még el is hiszek.
De én inkább annak hiszek, amit hosszú időn át láttam a saját szemeimmel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!