Akik Karácsonyt támogatják, Budapest fejlődése ellen szavaznak majd?
Nem kérdés, hogy Vitézy 1000x többet letett az asztalra Budapesten, még úgy is, hogy ő nem volt főpolgármester.
Karácsony miután Zuglóban nem csinált semmit, utána főpolgármesterként sem. A budapesti Gyurcsánylista vezér garanciája annak, hogy semmi nem változik.
Aki őt támigatja, az rosszat akar Budapestnek?
#10!
Csak KariGeri alatt teljes közparkokat neveztek ki méhlegelőnek, hogy ne kelljen foglalkozni velük.
Óbudán a Flórián térnél lévő parkot és a Kiscelli parkerdőt nem gondozták hosszú ideig. Csak kitették a méhlegelő táblát.
És az egészben az a legszebb, hogy közben az Aranyhegyi-patak mellett, ahol senki nem sétál vagy sétáltat kutyát, ott nyírták.
Mit vársz egy olyan embertől aki még jogosítványt sem képes szerezni.
#13 Nem vagyok KG szavazó, de erről már beszélt ő, hogy neki egy közeli hozzátartozója autóbalesetben halt meg,
emiatt nem akarja letenni a jogosítványt.
Emiatt "kicsit" taplóság amiatt bántani, hogy nincs jogosítványa.
Karácsony eredményei:
- Majdnem sikerült nyelvvizsga
- Korrupcióval nyert diploma
- Korrupcióval taníthatott
- Nem sikerült jogsi
- Felszalámizta az LMP-t
- Felesleges méhlegelők
- 1.5 év alatt sikerült elérnie, hogy 1.5 milliárddal drágább legyen a Lánchídfelújítása (de legalább elkészült)
Balliberális értelmiségi vagyok, rohanok megint Karácsonyra szavazni!
#14!
Ezzel szemben a valóság az, hogy többször megpróbálta, de mindig megbukott.
"neki egy közeli hozzátartozója autóbalesetben halt meg, emiatt nem akarja letenni a jogosítványt."
Szerintem meg az nagy taplóság hogy a balf.szságát egy autóbalesetben meghalt hozzátartozójára hivatkozva próbálja elkenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!