Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesznek mi lehet a valódi...

A Fidesznek mi lehet a valódi célja azzal, hogy a magyar emberek előtt ennyire ellenségesnek tünteti fel az EU-t?

Figyelt kérdés
márc. 21. 07:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
15%

"Ennyire hülye nem lehet valaki."

Talán mert az egyik bal oldal, a másik jobb. Nem olyan bonyi ez.

márc. 21. 08:18
 12/24 anonim ***** válasza:
5%
Az EU vezetői pedosátánisták. Be akarják telepíteni afrikát, ázsiát. A gyerekeket átnevelik transznak hogy elkorcsosuljanak, mert ez odavezet
márc. 21. 09:24
 13/24 anonim ***** válasza:
17%

5 " felőlem a tej szine is lehet a kérdés, engem nem érdekel, de az EU vezetése, mi is vagyunk, akár tetszik, akár nem. Amig vétó és szavazati joggal rendelkezünk addig, mi is a része vagyunk ennek a rendszernek ugyanolyan mértékben, mint akármelyik más állam."

Ezt mered leírni, amikor megfenyegették Orbánt ha nemmel szavaz az Ukrán pénzekre, EU-s csatira, akkor nem kap többet pénzt.

márc. 21. 09:26
 14/24 anonim ***** válasza:
15%

Kérdező

Ha az EU nem vonná még jogtalanul pénzeket az országtól, nem venné el magyar fiataloktól a minden uniós állampolgárt megillető Erasmus programban való részvételt, nem zsarolná az országot, nem fenyegetné, nem indítanának állandóan hazug kampányokat ellenünk, akkor nem lenne rossz hírük.

Az EU-hoz mit tudsz kötni ezen felül az elmúlt évekből?

A drága vakcinákat? A szankciók miatti energiaár emelkedést? A hatalmas illegális migrációt? A túlszabályozásokat? Az ukrán termékek beengedését az uniós piacra, amivel tönkreteszik a gazdákat? A génmódosított termékeket? A rovarevést? A genderelmélet terjesztését és a szivárvány maffiát?

Mondj valamit ami pozitívan mutatná be ezeket!

márc. 21. 10:22
 15/24 anonim ***** válasza:

14, bár én nem a kérdező vagyok, de mondok:

szabad munkavállalás, szabad kereskedelem, -normál esetben- határnélküliség, roaming dijak eltörlés, könnyitett házasságkötések az EU állampolgárai számára.

Ha nem tetszik, a sirás helyett, tessék kilépni belőle.

márc. 21. 10:25
 16/24 anonim ***** válasza:

13,

vagyok, bátor, én.

márc. 21. 10:26
 17/24 anonim ***** válasza:
15%
#15 Miért annak kellene kilépnie aki azt akarja ami a csatlakozási szerződésben van benne és a liberáldiktatúrából nem kér mellé?
márc. 21. 10:28
 18/24 anonim ***** válasza:
17, nekem tetszik az EU, én nem szeretném, sem, hogy megváltozzon, sem, hogy megszűnnöm. Jelen pillanatban 2,5 milliónyi embernek nem tetszik ez a rendszer, vagy legalábbis a politikának, ami ezt hirdeti. Ennek a 2,5 millió embernek jelenleg lehetősége van a kilépésre, mert minden eszköze adott hozzá. Ezért.
márc. 21. 10:31
 19/24 anonim ***** válasza:
15%

#18 Nekem tetszik az EU és a kormánnyal együtt pont azt NEM AKAROM, HOGY MEGVÁLTOZZON!

A szerződésben foglaltakkal SZEMBEN változtatják meg az EU-t és terjeszkednek túl a jogköreiken Az EU parlamentben többségben levők.

Többségben vannak és nem egyedül a fidesz kormány meg a szavazói vannak csak velük szemben, minden tagországban ugyanígy meg vannak azok a tömegek akik egyáltalán nem akarják ezeket a változásokat.

Pont emiatt nem sima többségi vezetés van az EU-ban, hiszen akkor egy tagállamnak sem lehetne a saját érdekeit érvényesítenie, még ha összeállna a tagállamok több, mint fele, azoknak sem lenne elég nagy szava, mert lakosság arányosan annak képviselőik a tagállamoknak és a nagy országokból bejuttatott liberális, balos képviselők a többiekkel együtt már leszavaznának minden ellenállást.

Nincs lehetőségünk a kilépésre. Mivel EU tagállamokkal vagyunk körbevéve. Ez olyan, mintha azt mondanád a tizedik emeleten az ablakban állva is szabadon dönthet az illető a távozásról ha becsukják mögötte az ablakot.

márc. 21. 10:46
 20/24 anonim ***** válasza:
19, én azért, ha lehetőségem lenne rá, a magyar kormány helyében a folyamatos siránkozás helyett, inkább kilépnék. Csak férfiasabb döntés lenne, mint az éveken át tartó rinya és az egyre inkább elhidegülő kapcsolatok, amiből sehogy sem látszik, hogy lenne jobb.
márc. 21. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!