A Fidesznek mi lehet a valódi célja azzal, hogy a magyar emberek előtt ennyire ellenségesnek tünteti fel az EU-t?
"Ennyire hülye nem lehet valaki."
Talán mert az egyik bal oldal, a másik jobb. Nem olyan bonyi ez.
5 " felőlem a tej szine is lehet a kérdés, engem nem érdekel, de az EU vezetése, mi is vagyunk, akár tetszik, akár nem. Amig vétó és szavazati joggal rendelkezünk addig, mi is a része vagyunk ennek a rendszernek ugyanolyan mértékben, mint akármelyik más állam."
Ezt mered leírni, amikor megfenyegették Orbánt ha nemmel szavaz az Ukrán pénzekre, EU-s csatira, akkor nem kap többet pénzt.
Kérdező
Ha az EU nem vonná még jogtalanul pénzeket az országtól, nem venné el magyar fiataloktól a minden uniós állampolgárt megillető Erasmus programban való részvételt, nem zsarolná az országot, nem fenyegetné, nem indítanának állandóan hazug kampányokat ellenünk, akkor nem lenne rossz hírük.
Az EU-hoz mit tudsz kötni ezen felül az elmúlt évekből?
A drága vakcinákat? A szankciók miatti energiaár emelkedést? A hatalmas illegális migrációt? A túlszabályozásokat? Az ukrán termékek beengedését az uniós piacra, amivel tönkreteszik a gazdákat? A génmódosított termékeket? A rovarevést? A genderelmélet terjesztését és a szivárvány maffiát?
Mondj valamit ami pozitívan mutatná be ezeket!
14, bár én nem a kérdező vagyok, de mondok:
szabad munkavállalás, szabad kereskedelem, -normál esetben- határnélküliség, roaming dijak eltörlés, könnyitett házasságkötések az EU állampolgárai számára.
Ha nem tetszik, a sirás helyett, tessék kilépni belőle.
#18 Nekem tetszik az EU és a kormánnyal együtt pont azt NEM AKAROM, HOGY MEGVÁLTOZZON!
A szerződésben foglaltakkal SZEMBEN változtatják meg az EU-t és terjeszkednek túl a jogköreiken Az EU parlamentben többségben levők.
Többségben vannak és nem egyedül a fidesz kormány meg a szavazói vannak csak velük szemben, minden tagországban ugyanígy meg vannak azok a tömegek akik egyáltalán nem akarják ezeket a változásokat.
Pont emiatt nem sima többségi vezetés van az EU-ban, hiszen akkor egy tagállamnak sem lehetne a saját érdekeit érvényesítenie, még ha összeállna a tagállamok több, mint fele, azoknak sem lenne elég nagy szava, mert lakosság arányosan annak képviselőik a tagállamoknak és a nagy országokból bejuttatott liberális, balos képviselők a többiekkel együtt már leszavaznának minden ellenállást.
Nincs lehetőségünk a kilépésre. Mivel EU tagállamokkal vagyunk körbevéve. Ez olyan, mintha azt mondanád a tizedik emeleten az ablakban állva is szabadon dönthet az illető a távozásról ha becsukják mögötte az ablakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!