Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesznek mi lehet a valódi...

A Fidesznek mi lehet a valódi célja azzal, hogy a magyar emberek előtt ennyire ellenségesnek tünteti fel az EU-t?

Figyelt kérdés
márc. 21. 07:57
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
22%
Az eu-t bolsevikok vezetik! Nem kell rossz színben feltüntetni az lmbtq-t, a migrációt és a háborút. Ezek önmagukban rosszul hangoznak! És a nyugat értékei manapság ezek!
márc. 21. 07:59
 2/24 anonim ***** válasza:
67%
1, ebbe a vezetésbe mi is benne vagyunk, mivel szavazati jogunk van. Ha az EU vezetők bolsevikok -én ezt egymagam nem tudom megitélni-, akkor a magyar vezetők is azok -mivel a vezetőség része vagyunk, ezt viszont meg tudom itélni-.
márc. 21. 08:01
 3/24 anonim ***** válasza:
36%

Akárhányan is fognak lepontozni ezért, én megvagyok róla győződve, hogy a HUXIT mindkét fél esetén az asztalon van, valamilyen formában.

Vagy az EU fog minket kirakni, mert addig húzzuk a bajszát, vagy magunktól lépünk ki előbb-utóbb.

márc. 21. 08:02
 4/24 anonim ***** válasza:
38%
2: Viszont csak egy vagyunk sok állam közül. És hiába nincs nekünk woke vezetésünk, ha a többieknek az van.
márc. 21. 08:03
 5/24 anonim ***** válasza:
73%

4, felőlem a tej szine is lehet a kérdés, engem nem érdekel, de az EU vezetése, mi is vagyunk, akár tetszik, akár nem. Amig vétó és szavazati joggal rendelkezünk addig, mi is a része vagyunk ennek a rendszernek ugyanolyan mértékben, mint akármelyik más állam.

Bár egyet értek Vera Jurovával, hogy 2,5 milliónyi szavazó aránytalanul tartja fogva a kontinenst.

márc. 21. 08:07
 6/24 anonim ***** válasza:
15%

A magyar kormány nem bolsevik! Ne mossuk már össze! A többi az bolsevik!

Az európai emberek helyett a háborúba öntik a pénzt!

Miattuk 1000 forint egy kiló kenyér, miattuk van a csőd szélén az egészségügy és az oktatás mert elveszik a pénzünk a bolsevik brüsszeli vezetők és öntik bele a háborúba!

márc. 21. 08:08
 7/24 anonim ***** válasza:
85%

6, a magyar kormány ugyanúgy része a többinek, mivel szavazatával hozzájárul a többség akaratához.

Ha a többség bolsevik, akkor a magyar kormány is az.

márc. 21. 08:10
 8/24 A kérdező kommentje:
#6 te csak trollkodsz ugye? Ennyire hülye nem lehet valaki.
márc. 21. 08:10
 9/24 anonim ***** válasza:
18%

A többség bolsevik de a magyar kormány nem!

A magyar kormány a homok a gépezetben, a tüske a köröm alatt, a bot a küllők között!

márc. 21. 08:13
 10/24 anonim ***** válasza:
87%
Ezt 0rbán egy kávé mellett bebizonyitotta, hogy nem igaz.
márc. 21. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!