Szerintetek ma Magyar Péter mit jelent be? Tényleg van
bizonyítéka hogy az egész kormány korrupt bűnöző?
Figyelt kérdés
Reméljük élve elengedik az ugyeszsegrol es nem kap navicsokot vagy hasonlót vagy véletlenül nem uti el hazafelé menet egy autó vagy busz én a helyében nagyon vigyáznek ha ilyet tudnék .
Szerintem az lesz, hogy nem schadl ügy lesz, hanem más ...
márc. 20. 14:30
12/22 anonim válasza:
gyerekek, schadl ügy sem másnap alatt derült ki.
egy türelem kéne...
márc. 20. 14:31
13/22 anonim válasza:
Még mindig csak szája jár. Ha lenne bizonyítéka már rég megmutatta volna. Ez csak időhúzás.
márc. 20. 14:33
14/22 anonim válasza:
te is az a tipus vagy, aki nem bírja kivárni.
márc. 20. 14:35
15/22 anonim válasza:
Mit kéne kívárni? A semmit? :) Ha olyan bizonyítéka lenne, amivel bedőlne a kormány akkor nem várna. Nem az ügyészség fogja a kormányt megdönteni, hanem a lakosság. Szóval ha lenne valamilye már lebegtetné, de sajnos nincs. Ugyanolyan NER-es, mint a többi. Csak terelik a témákat. Gumi csont az egész.
márc. 20. 14:38
16/22 anonim válasza:
Attól félek, hogy igazad van. Lehet, hogy ezért is küldte.
márc. 20. 14:41
17/22 anonim válasza:
"Miért ha tényleg tudna valamit ami büntető jogi dolog akor a kormány szempontjából nem érné meg eltüntetni?"
Nem feltétlen. Két eljárási lehetőség is van, akár együtt alkalmazva is:
- a téma teljes elhallgatása. Lásd a március 15-i beszédét semmi nem közvetítette (ellenzéknek mondott médiák sem).
- Nem arról beszélni, amit mond, hanem valami egész másról a személye kapcsán. Pl. el kell hitetni a néppel azt, hogy emberileg egy nulla (lásd nőverő). Innentől kezdve mondhat bármit, úgy állítják be, hogy hiteltelen.
márc. 20. 14:43
18/22 A kérdező kommentje:
Állítólag márc 26 megmutatja a hangfelvételeket amik bizonyítják hogy Rogán emberei megmasitottak az ügyészségi iratokat .
De amúgy azt kéne megérteni ez a rendszer csak Orbán Viktor nélkül dől le .amúgy az összes párt kader cserélhető.en elhiszem hogy Rogán ellen van bizonyíték meg Volner ellen vagy Gulyás Gergely ellen de ezzek cserelhetoek főleg most .
márc. 20. 14:53
19/22 anonim válasza:
ennyi cserélhető ember után eléggé kiábrándító
márc. 20. 14:55
20/22 anonim válasza:
Nem kell csodát várni, ha van is kőkemény bizonyítéka, miért ne lenne abba körben mozgott. Azt nem lehet csak úgy előadni, kiteregetni, kiteregetni, mint egy piti ügynél. Minden részletben biztosnak kell lenni, mivel a szereplők, mindent elszeretnének tüntetni. Lásd, lélegeztetőgépek. Hol vannak a papírok, szerződések, ja bocsi, már ledaráltuk. Én egy piti bűnesetnél nem mondtam el sok mindent, amit tudtam. 5ször írattam át a felvett jegyzőkönyvet és gyanúsítottból tanú lettem. Egy ilyen meghallgatásnál, a vesszőnek is jelentősége van, hová teszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!