Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz,itt a veg? Peter...

Fidesz,itt a veg? Peter bejelentest tesz, es azt allitja,hogy a bejelentes utan le kell mondani a kormanynak?

Figyelt kérdés

Valos lehet ez?

En orulnek nagyon

2024. márc. 19. 12:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%

Te azt hiszed hogy a politika egy lovagi torna, ahol Grál lovagok előzékenykednek egymással? Nem lett volna szabad kiadni a jelentést...ühümühüm, mindjárt én is elpityeredek. Ez a része a dolognak el lesz intézve, hogy nem volt megállapítható hogy került nyilvánosságra, vagy egy pénzbírsággal elmeszelik a rendőrt, aztán a pártkasszából felveszi kp-ban a tízszeresét. Petike beszállt a politikai ringbe, és ő kezdte az övön aluli ütéseket, most meg pityereg hogy tökön rúgták. A csávókám a tipikus szétesés jeleit mutatja, kapkod, vagdalkozik, mindenre egyből és idegből reagál, ilyet az ember csak akkor tesz ha pánikol. Ő már kuka, csak még nem tudja ezt a hatalmas egója felfogni.

2024. márc. 19. 14:51
 22/27 anonim ***** válasza:
#20 én nem láttam
2024. márc. 19. 15:03
 23/27 anonim ***** válasza:
59%
21 hűha, valakiben sok az elnyomott feszültség. Mi az, fideszes vagy mihazánkos vagy, és félted a királyod?
2024. márc. 19. 15:04
 24/27 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem estére az lesz a hiradóban, hogy Magyar Péter megbotlott a lépcsőn és ki tört a nyaka. Miközben Simicska és Orbán kézenfogva nézi a hiradót és röhög.
2024. márc. 19. 15:18
 25/27 anonim ***** válasza:
78%

Ha nem maga Orbán mond valamit kínosat, akkor a lemondás nyílván kizárt, de amúgy is az lenne, csak nem lenne 2/3 (talán).

Igazság szerint nem tudom elképzelni, hogy tényleg valami olyan van a kezében, ami megcáfolhatatlan bizonyíték és muszáj lenne lemondania nagyobb neveknek.

Ha ilyen lenne MP birtokában, akkor egyrészt szerintem tudna erről a fidesz, másrészt ez miatt nem hagynák őt csak úgy ugrálni. Biztosan nem öletnék meg, de lefizetnék szerintem. Lehet MP-nek nem kell pénz, de ha a gyerekeinek a nevére tesznek házakat, meg nyitnak nekik számlát stb stb, akkor az egy más tészta és szerintem tudják a szülők, hogy miről beszélek.

Persze ne legyen igazam:D kíváncsian várom a fejleményeket.

2024. márc. 19. 16:17
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

Egyik se lepontozócskám, csak ülök esténként a fotelben, lazulgatok, hideg sört szürcsölök, és szétröhögöm magamat azon a bohózaton amit kis hazánkban politikának hívnak. Állítom jobb mint az a sok netflixes fos amit mostanában a tv-ben nyomnak.

2024. márc. 19. 18:39
 27/27 anonim ***** válasza:
26, de klassz hogy valaki ennyire élvezi azt, hogy esik szét az országa.
2024. márc. 20. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!