Fidesz,itt a veg? Peter bejelentest tesz, es azt allitja,hogy a bejelentes utan le kell mondani a kormanynak?
Valos lehet ez?
En orulnek nagyon
Nem azt mondtam hogy jelen pillanatban jelentéktelen, csak azt hogy rövidesen ellobban a puskapor, és csak némi füst marad. A Fidesz mint hatalmi gépezet, pont úgy működik mint a világon bármelyik hatalmon lévő erő, próbál hatalmon maradni, és minden olyan entitást, ami veszélyeztetné ezt, próbál elfojtani. Petike szerintem most érte el az ingerküszöböt, és hát olyan ez a popszakma, hogy bizony még az a szennyes is kiteregetődik, amit nagyon nem szeretnénk. Nem voltam ott személyesen a veszekedéseiknél, de egy biztos, a rendőri jelentés szerint bizony történt kapcsolati erőszak, mégpedig verbális. A verekedés nem bizonyított, de már ilyen ez a sárdobálás, néha kerül az iszapba egy-két kődarab is. Petike harcba szállt a Fidesz ellen, és a fidesznek van egy habony-részlege, ami pont az ilyenekre lett kitalálva. Világos a logika, eddig kizárólag Petike támadott, most legalább azt sikerült elérni habonyéknak, hogy kénytelen átmenni védekezésbe, majd jön a felőrlés, ami abban fog kimerülni, hogy szétforgácsolják az erőket. Egyre több ügy fog Petinknek a nyakába szakadni, itt egy feljelentés, ott egy rendőrségi meghallgatás, hopp, még egy feljelentés, egyedüli esélye akkor lenne, ha lenne egy saját stábja, aki ezeket rendezné, különben maga alá fogja temetni a sok xar ami ráömlik.
#10 Semmit nem tettek Magyar ellen, ő az új messiás a ballibek él, lehet Rogán még fizet is neki érte.
Nem támadták sem a közmédiában, sem a kormánypárti médiában, mindig véleményt mondták utólag arról amit mondott, csinált.
Az ügyészség is azért kereste mert ő mondta a médiában, hogy lenne számukra mondanivalója. Pont azért mentek hozzá, hogy ne lehessen azzal vádolni őket, hogy nem akarnak korrupciós ügyben nyomozni a kormánypártiak ellen.
Nem vádolták meg, nem fenyegették meg. Kiderült hogy erről is csak próbált hazudni.
Magyar Péter jó a fidesznek, csinálja csak nyugodtan a műsort! Szerintem még pártot alapítani is segítenének neki, mert a ballibektől szedne el szavazókat.
#18 azért támadta be őket, mert a rendőrség egy olyan jelentést adott egy újságírónak, amit nem lett volna szabad kiadnia. Ráadásul egy blikk-szintű sztorira kaptak rá, valakiknek a magánéletével foglalkozik, és egyértelműen leírja, hogy nem volt tettlegesség a veszekedés során.
Meg érdekes, hogy Rogánék most nem az Origónak, hanem hiteles, eddig ellenzékinek hitt lapoknak adta a sztorit, hogy minél értelmesebb közegben tudják befeketíteni a nevét.
A 444-et hol és mivel szólta le?
"A 444-et hol és mivel szólta le?"
Fészbúúkon szólt be nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!