Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Talpra magyarosokat kérdezem....

Talpra magyarosokat kérdezem. Mi a véleményetek Magyar Péterről most hogy kiderült mindvégig abuzálta az exfeleségét?

Figyelt kérdés
Ez lenne az alternatíva?

2024. márc. 18. 11:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
3%
10: ennyire azért ne legyél buta, egy békés családi vitáról nem készül rendőrségi jegyzőkönyv.
2024. márc. 18. 12:29
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

“ ennyire azért ne legyél buta, egy békés családi vitáról nem készül rendőrségi jegyzőkönyv.”

De itt akkor megint 2 irány van. De először tisztázzuk valamit.

Remélem nem azt gondolod, hogy Varga és Magyar összevitatkoztak és a panel lakásban a felettük lakó meg betelefonált, hogy ezek megint vitatkoznak. Megjelent Tóth őrmester meg Nagy törzsőrmester és végig nézték, ahogy Varga Judit, a testőrei és Magyar Péter vitatkoznak egymással majd ezt leírtak egy jelentésben. Itt azért titkos szolgálatról beszélünk, akik egy picit más jelentést és más okból készítenek, mint a rendőri jelentés amit két hétköznapi járőr készít ebben a helyzetben. Ne kezeljük már úgy, mintha ez a két jelentés forma ugyan az lenne, ennyire azért ne legyél buta.

Én két utat látok.

Igazából semmi érdemleges nem történt, csupán szóváltás. Melyik házasságban nem történik vita, veszekedés? Ebben az esetben nem értem milyen bántalmazásról beszélünk, hiszen ez egy vita jogsértés nélkül.

Másik út, hogy Magyar Péter folyamatosan bántalmazza az Igazságügyi minisztert, amiről konkrétan jelentés(ek) készülnek. Ez a bántalmazás nyugodtan, következmények nélkül megtörténhet mindaddig, amég Magyar Péter a Fideszben focizik? Amint kilép rögtön napvilágot lát és ez egy gonosz dolog?

Ismétlem magam, szerintem az utóbbi meg rosszabb, mintha kacsa.

2024. márc. 18. 12:53
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Engem nem zavar. PÉNZ SZÁMOLVA, ASSZONY VERVE JÓ.
2024. márc. 18. 15:56
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
kedves 12.es. Örülök, hogy léteznek még értelmes emberek.
2024. márc. 18. 16:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A kiderült és az azt terjesztik között azért óriási a különbség.

Ha valóban "végig abuzálta" akkor az azt jelentené, hogy végig hagyták, de tudtak róla.. ez méginkább rossz színben tüntetné fel a rendszert, hogy amíg a mi kutyánk kölyke vagy, addig nem gond, elsikáljuk?

Sokkal inkább tűnik ez lejárató kampánynak március 15. után 3 nappal. Nekem -aki nem is különösebben követem a közéleti történéseket - még nekem is feltűnik, hogy forgatókönyv szerint megy, mint azt már nagyon sokszor láthattuk. Ez erősített meg abban, hogy tényleg nem küldték, hanem magától jött. A környezetemben sok embernek ugyanez a véleménye, ráadásul a többségük kormánypárti szavazó volt eddig. Azért mindent nem lehet lenyomni az emberek torkán és az elmúlt időszak eseményei nagyon sok embert megingattak.

2024. márc. 19. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!