Ha Magyarországon elvileg a többség a jobboldali, akkor miért terjed a szingliség és a gyerektelenség?
#7 Nincs olyan ország a világon, ahol 10 az átlagos gyerekszám, nagy tévedésben vagy:)
Ráadásul elég gyorsan fog az említett országokban is 2 alá csökkeni a termékenységi ráta.
Ott kezdődik az ellentmondás, hogy nem jobboldali a magyarok többsége.
A választási rendszer átalakítása óta nem tükrözi a parlament összetétele a választók összességének pártpreferenciáját.
"Ha Magyarországon elvileg a többség a jobboldali, akkor miért terjed a szingliség és a gyerektelenség?"
Mert a jobboldali, konzervatív ember személyének az alapköve a képmutatás, hazudozás, önzés.
14:
Nyilván ez nem minden jobboldalira igaz, de ők is emberek, ugyanazokkal a gyarlóságokkal rendelkeznek, mint a liberálisok. A különbség csak az, hogy a liberális felvállalja és kiáll érte, a jobboldaliak meg titkolják a magukét és mindenkire rá akarják eröltetni azt, amit önmaguk sem tartanak be.
Ezáltal teljesen hiteltelenné váltak azok szemében, akik nyitott szemmel élnek.
A témához:
- állami tulajdonú, olcsón bérelhető lakások minden nagyobb településen
- olyan óvodák/iskolák, ahol a pedagógusok beosztása igazodik a munkába járó szülőkéhez
- gyerekmegőrzés (nem tudok jobb szót) rendszere beteg gyerekekhez, hogy ne mindig hiányozzon a szülő a munkahelyről - megfizethető áron
- szülészet/nőgyógyászat alapvető szemléletváltása. Rengeteg nőtől hallottam, hogy "még egyszer nem megy vágóhídra". EMBERBARÁT orvosokat és nővéreket.
- A béka popója alatt az emberek lelkiállapota, a gyerekeké is romokban. Pszichológusok és pszichiáterek hada hiányzik.
- ...és még hosszan sorolhatnám.
Figyelj én egy kórházban dolgozom. Annyi munkánk van, hogy örülök, hogy van némi szabadidőm.
Nem kívánok még erről a minimális időről is lemondani.
A főnök egyébként is álladon behívat mert nincsen dolgozó.
Mínusz 14 emberben vagyunk létszámra. És 2 osztály van összevonva.
És így vagyunk mínuszban. Annyi betegünk van, hogy 3 osztályt meglehetne tölteni, csak azokhoz már nincs dolgozó.
Ha meg nem mész be dolgozni akkor meg ki látja el a beteget.
Orbán Viktor és csapata. Ja nem ők a propaganda plakátokat tolják.
Elnézést kérek, de nem a gyereklávalás a legnagyobb gondom az életben.
Örülök ha évente kiadnak nekem 2 hét szabadságot, és azt is darabolva.
(Egy ápolási asszisztens.)
Nem tudom, hogy honnan jön ez a tévhit, hogy a "jobboldaliak" vagy a fideszesek nagycsaládban élnek, a "baloldaliak" meg ellenzékiek meg gyermektelenek.
Nekem több középkorú fideszes ismerősöm van. Rokonok és volt tanárok leginkább. Nagyjából 6-7 személyről van szó. Egy olyan van közöttük akinek 2 gyereke van. A többi pedig mind egykézett, kivétel nélkül. Sőt olyan is volt köztük aki az egy gyereke után nem sokkal elvált és egy másik nővel él együtt azóta akivel gyerektelen életet élnek (és ez már így is marad mert a nő nincs már abban a korban).
A Fideszt legnagyobb arányban támogató korosztály a mostani 50-esek. A termékenységi ráta pedig abban az időszakban volt a legalacsonyabb az ország történetben mikor ők voltak termékeny korban. Vagyis kb 2000-2011 között.
Tehát ostoba képmutatás ezt állítani, hogy a fideszesek termelik ki a következő generációt.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!