Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyerektelenségen miért csodálk...

Gyerektelenségen miért csodálkoznak ha tudják hogy csóró vagyok?

Figyelt kérdés

Állami cégnél dolgoztam 7 éve, nettó 150.000 et kerestem. Ebből 50.000 szobabérlésre ment.

A főnököm egyszer mondja hogy te ennyi éves vagy, hát akkor már itt az ideje családalapításnak, hogy hogy nincs gyereked?

Mi az oka hogy egyeseknek a családalapítás nem pénzfüggő?

Az az én felelősségem ha csóró vagyok de pontosan tudta mennyi a bérem, és hogy szobát bérelek, akkor neki nem logikus miért nincsenek gyerekeim?

2022. márc. 16. 15:07
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem mindenkinek a saját dolgával kéne foglalkoznia, ha a szemembe mondják és mondjuk engem sért, akkor elküldöm a p..ába és ennyi. Senkinek semmi köze ahhoz ki milyen életet él, csak sajnos sokan elfelejtik ezt.
2022. márc. 16. 15:13
 2/6 anonim válasza:
100%
Mondd meg neki ebből a fizetésből még pelenkára sem telne mégis hogyan képzeli.
2022. márc. 16. 15:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Háromszavas választ adnék neki: nincs rá pénzem. Ezzel el is engedném a dolgot.
2022. márc. 16. 15:21
 4/6 anonim ***** válasza:
85%

Nem mindenkinek magától értetődő, hogy az életkoron kívül a megfelelő anyagi háttér is kell a gyerekvállaláshoz. Sokan jönnek össze és csinálnak gyereket csupasz p***ával, mert "jaj, hát úgy szeretjük egymást, majd csak kialakul", aztán megy a siránkozás, hogy nem lehet megélni két gyerekkel két minimálbérből albérletben.

Aki ezt nem gondolja végig, csak annyit lát, hogy itt vagy X évesen és ennyi idősen már jönnie kell a gyereknek.

2022. márc. 16. 19:57
 5/6 anonim ***** válasza:
82%

"A főnököm egyszer mondja hogy te ennyi éves vagy, hát akkor már itt az ideje családalapításnak, hogy hogy nincs gyereked?"

Látod, ez téged is zavar.

Mi melegek állandóan kapjuk ezt a kérdést, és ha rávágom, hogy miért, akkor az a válaszuk, hogy ez magánügy, ne reklámozzam, de azért számonkérnek😁

Egyébként meg a gyerek kérdés nem csak az anyagiakon múlik. Sokan úgy vállalnak gyereket, hogy nincs türelmük hozzá, de szülnek, mert hát elvárják.

2022. márc. 16. 22:19
 6/6 anonim ***** válasza:
49%

"ez magánügy, ne reklámozzam, de azért számonkérnek"

Erre itt is reklámozod :D

Érdekes, előtted senki nem írta le, hogy heteró :DD

2022. márc. 17. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!