Gyerektelenségen miért csodálkoznak ha tudják hogy csóró vagyok?
Állami cégnél dolgoztam 7 éve, nettó 150.000 et kerestem. Ebből 50.000 szobabérlésre ment.
A főnököm egyszer mondja hogy te ennyi éves vagy, hát akkor már itt az ideje családalapításnak, hogy hogy nincs gyereked?
Mi az oka hogy egyeseknek a családalapítás nem pénzfüggő?
Az az én felelősségem ha csóró vagyok de pontosan tudta mennyi a bérem, és hogy szobát bérelek, akkor neki nem logikus miért nincsenek gyerekeim?
Nem mindenkinek magától értetődő, hogy az életkoron kívül a megfelelő anyagi háttér is kell a gyerekvállaláshoz. Sokan jönnek össze és csinálnak gyereket csupasz p***ával, mert "jaj, hát úgy szeretjük egymást, majd csak kialakul", aztán megy a siránkozás, hogy nem lehet megélni két gyerekkel két minimálbérből albérletben.
Aki ezt nem gondolja végig, csak annyit lát, hogy itt vagy X évesen és ennyi idősen már jönnie kell a gyereknek.
"A főnököm egyszer mondja hogy te ennyi éves vagy, hát akkor már itt az ideje családalapításnak, hogy hogy nincs gyereked?"
Látod, ez téged is zavar.
Mi melegek állandóan kapjuk ezt a kérdést, és ha rávágom, hogy miért, akkor az a válaszuk, hogy ez magánügy, ne reklámozzam, de azért számonkérnek😁
Egyébként meg a gyerek kérdés nem csak az anyagiakon múlik. Sokan úgy vállalnak gyereket, hogy nincs türelmük hozzá, de szülnek, mert hát elvárják.
"ez magánügy, ne reklámozzam, de azért számonkérnek"
Erre itt is reklámozod :D
Érdekes, előtted senki nem írta le, hogy heteró :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!