Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország az orbáni rezsim...

Magyarország az orbáni rezsim miat Észak Korea színvonalára fog süllyedni?

Figyelt kérdés
2024. márc. 17. 07:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
21%
Az én életemben ennyire jó korszak,mint 2010-2024 még nem volt.54 éves vagyok.Bátran mondhatom azt is,,hogy az elmúlt 100 év legjobb időszaka ez,emelkedő reálbérekkel.Soha ennyit nem tudtak az emberek vásárolni ebben az országban.Aki dolgozik az megél.
2024. márc. 17. 07:40
 12/20 anonim ***** válasza:
#7: van erről az 1 millióról részletesebb statisztika?
2024. márc. 17. 07:41
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
11, Ez a kormány által elismert ÁFA bevételekből és a friss GDP adatokból egyértelműen kijelenthető, hogy nem igaz.
2024. márc. 17. 07:43
 14/20 anonim ***** válasza:
2024. márc. 17. 07:44
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
@12 persze hogy van. A KSH-tol? Barmikor, barmilyen, amilyet csak a foni szeretne.
2024. márc. 17. 07:44
 16/20 anonim ***** válasza:
46%

Nem egy embert ismerek, akinek a szülei 10-12 évvel ezelőtt egy lakás árát oda tudták adni a gyereküknek huszonévesen, hogy akkor önállósodjanak. Ma ezt el nem tudom képzelni, hogyan érhető el egy átlag embernek.

Nem tudom, a reálbérek 75%-os emelkedése hol jön ki, amikor pl. egy budapesti lakás nominálisan kb. négyszer annyiba kerül.

2024. márc. 17. 07:46
 17/20 anonim ***** válasza:
70%

Én sem kedvelem a fideszt, de azért itt még nem tartunk, nem is tudnánk, mert egy Észak-Korea szintű rezsimet az európai közösség a jelenlegi állapotában kevés ideig tűrne meg.

Ha valódi diktatúra lenne, amiről az ellenzék álmodozik, akkor jönne a fekete autó, vasfüggöny lenne az ország körül, az ellenzék ki lenne végezve,az állampolgárok meg lennének figyelve, multicégek nem jönnének ide, mert instabil a politikai környezet. Azért itt még nem tartunk, annak ellenére, hogy a közvetlen vetélytársainkhoz képest minden mutatóban hátul kullogunk.

Menj ki Romániába, olyan úthálózat van az egész országban, hogy égett a pofám magyarként, amikor kint voltam. Kátyút nem igen láttam.

2024. márc. 17. 08:59
 18/20 anonim ***** válasza:
55%
Ki kell menni egy ilyen hosszú hétvége elött a boltba, aztán ott nézelődni mivel és mennyit rak tele a kosarába a magyar. Meg kimenni a parkolóba milyen luxus suv-okkal van teli. Nekem is jobban megy sokkal mint a büdös Gyurcsány alatt. Persze kaparni kell , helyezkedni kell, nem várni a sültgalambot és a közmunka árokpartjáról okoskodni.. AKinek nem tetszik menjen ki külföldre nyitva a határ, csak ne itt nyávogjon már. Aki élelmes az itt is tud előrejutni adottak a feltételek rá..
2024. márc. 17. 09:00
 19/20 anonim ***** válasza:
43%

A lakásárak azért emelkednek mert az emberek kapzsik. Egyik eladja dupla áron mint amit érne, egy hülyének,vagy külföldinek, akinek nem számít a pénz, akkor a szomszédjai már azt mondják nehogymá, az enyém többet is ér és már tripla áron adja el.És gerjesztik egymást ezzel. Amúgy nem értem, ha valamit el lehet adni annyiért ami ,akkor az nem Orbán hibája. Ha van rá vevő akkor eladja, ha nincs nem tudja eladni és leviszi az árat. Egyszerű.

Szar régi putrikat meg aki megvesz irreális áron az az ő baja.

2024. márc. 17. 09:04
 20/20 anonim ***** válasza:
32%
Mellesleg az sem mindegy ha valaki vett 5 éve egy putrit- panelt stb aztán most el tudja adni 5x-ös áron az hatalmas hasznot hozott neki. Az miért baj? Melyik befektetés hoz ennyit? Gazdagodott vele az egyén és családja kb nulla befektetéssel. Én is bizniszeltem lakással e miatt, hogy ne örülnék neki! Befektettem vállalkozásomba a hasznot.
2024. márc. 17. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!