Magyarország az orbáni rezsim miat Észak Korea színvonalára fog süllyedni?
Nem egy embert ismerek, akinek a szülei 10-12 évvel ezelőtt egy lakás árát oda tudták adni a gyereküknek huszonévesen, hogy akkor önállósodjanak. Ma ezt el nem tudom képzelni, hogyan érhető el egy átlag embernek.
Nem tudom, a reálbérek 75%-os emelkedése hol jön ki, amikor pl. egy budapesti lakás nominálisan kb. négyszer annyiba kerül.
Én sem kedvelem a fideszt, de azért itt még nem tartunk, nem is tudnánk, mert egy Észak-Korea szintű rezsimet az európai közösség a jelenlegi állapotában kevés ideig tűrne meg.
Ha valódi diktatúra lenne, amiről az ellenzék álmodozik, akkor jönne a fekete autó, vasfüggöny lenne az ország körül, az ellenzék ki lenne végezve,az állampolgárok meg lennének figyelve, multicégek nem jönnének ide, mert instabil a politikai környezet. Azért itt még nem tartunk, annak ellenére, hogy a közvetlen vetélytársainkhoz képest minden mutatóban hátul kullogunk.
Menj ki Romániába, olyan úthálózat van az egész országban, hogy égett a pofám magyarként, amikor kint voltam. Kátyút nem igen láttam.
A lakásárak azért emelkednek mert az emberek kapzsik. Egyik eladja dupla áron mint amit érne, egy hülyének,vagy külföldinek, akinek nem számít a pénz, akkor a szomszédjai már azt mondják nehogymá, az enyém többet is ér és már tripla áron adja el.És gerjesztik egymást ezzel. Amúgy nem értem, ha valamit el lehet adni annyiért ami ,akkor az nem Orbán hibája. Ha van rá vevő akkor eladja, ha nincs nem tudja eladni és leviszi az árat. Egyszerű.
Szar régi putrikat meg aki megvesz irreális áron az az ő baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!