Magyarországon miért van gyakorlatilag egy putri balkán színvonal?
2, gyakorlatilag minden nyáron a Balkánon vagyok, Horvátország, Montenegró, Görögország, átutazóban számtalanszor voltam Szerbiában, Makedóniában, Boszniában. Ismerem a Balkánt.
Ma gyakorlatilag sokkal kissebb az olló Magyarország és a Balkán közt, mint, ami 20 évvel ezelőtt volt és ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Balkán fejlődött volna annyit az évek során, mert Európához képest, ez még ma is a Balkán. Tényleg Magyarország esett vissza, nem kicsit, nagyon.
Ma lehet utazni, megnézheted magad is, hogy igazából alig van különbség.
6, ha egy szót ki tudtál ollózni a kommentemből, megköszönném, ha a teljes szövegkörnyezetet értelmeznéd lol nélkül is.
Köszönöm, ha teljesen elolvasod, amit irtam.
A rózsadombi titkos paktuma miatt. Ez volt a megállapodás. Bele kinyigodnod, hogy Magyarország az is marad, amíg nem cserélik le a komcsikat. Amíg nem válnak le "apuciról" azaz Gyurcsány és Orbán.
Ott volt az LMP, Schiffer András.
Nem volt nektek elég jó, helyette választottátok a komcsikat (mszp)
Ott volt a Jobbik, Vona Gábor (2018) Ő sem volt elég jó nektek, megint elhittétek a komcsik hazugságait, és újra a Fidesz-KDNP mellett döntöttetek.
Újra és újra hagyjátok magatokat hülyének nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!