Magyarországon miért van ilyen elsöprő erőfölényben a jobboldal?
A jobboldali Fidesz már negyedik kétharmados ciklusát tölti. A szélsőjobboldali, radikális Mi Hazánk is erősödik. Most meg az új ellenzéki messiás, Magyar Péter is egy volt Fideszes, jobboldali.
Ennyire nincs igény a baloldalra?
Az egyházat miért nem a híveik tartják el?
A meleg közösségnek miért nem osztogatnak az adódból, és miért kap az egyház az ateista emberek adójából?
Nem gyűlölök senkit, ők gyűlölnek másokat, az ő könyvük szerint bűn a homoszexualitás.
Aki téged bántalmaz, azt te szereted?
Egyébként minden vallást elítélek, mivel az emberek hiszékenységét és félelmeit használják ki, és ebből élnek.
Aki hisz Istenben azt nem ítélem el, az az ő dolguk.
21 , a betegek akik mondjuk zabálnak isznak cigiznek semmi sport, miért az én adómból gyógyúlnak, miért az én adómból cserélnek májat az iszákosnak? ha nem voltam orvosnál évtizedek óta de már milliókat befizettem és odafigyelek az egészségemre?
A homo az nem termeli újra a társadalmat, kihal tőlük az ország, nyilvánvaló hogy aki gyereket szül azt támogatják, mert az fog adózni dolgozni. Hosszú távon kell gondolkodni, ha nincs meg a 2 gyerek akkor fogyunk.
Amíg hetero kivesz gyereket az árvaházból, addig ne is adjanak homonak, de amúgy sem kell továbbvinni a homo tanítást, mert ha abban nő fel hogy két apja van és naponta látja hogy mit művelnek a szülei akkor 90 % hogy ő is az lesz, továbbviszi a degenerációt. Ahogy az alkesz szülőnek alkesz gyereke lesz ha felnő, mert eltanulja.
"mert ha abban nő fel hogy két apja van és naponta látja hogy mit művelnek a szülei akkor 90 % hogy ő is az lesz, továbbviszi a degenerációt"
Ezt a statisztika mondja?
Akkor nevelje is a heteró a kölkét önerőből!
Miért képzeled, hogy más fizesse a heterók igényeit?
Lehet menni dolgozni!
Elüldözték innen a fiatalokat ez a homofób, nagycsaládpropaganda, vallási baromság.
Majd jön a helyükre a kínai.
Mi termelődik újra, okoska?
Értelmes ember menekül ebből, ami itt meg egy szűk kisebbség haszna, akik csinálják a gyereket, veszik fel az ingyenpénzeket, halmozzák az ingatlanokat.
Azt ugye elvárja, hogy a tanár, óvónő, akinek nincs gyereke, az ő kölykére vigyázzon, mi?
Idióta, fasiszta rendszer. . .
26 , milyen statisztika? Nyilván van a woke meg a normalitás statisztikája. Nem létezik már semmire olyan egzakt válasz amit nem kérdőjeleznek meg ideológiai alapon. Idézhetnék ide felméréseket, de jönne a válasz, hogy a woke felmérés mást mutat és a másik oldalanon gonosz nácikok vannak .. Ismerjük ezt a játékot.
Mikro kisebbség ,húzza meg magát a kutya nem foglalkozna velük ha nem vergődnének állandóan, de mivel azt teszik ez kontraproduktívan egyre nagyobb visszatetszést szül ,ami elkerülhetetlenül durva dolgokhoz fog vezetni. Most még le lehetne állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!