Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktort 1,2 millió...

Orbán Viktort 1,2 millió ember követi a Facebook-on. Ebből milyen eredményt lehet levonni?

Figyelt kérdés
2024. márc. 16. 00:56
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Soha nem nyitottam meg az indiai származású orsós oldalát, de belenéztem és sok ellenzéki szidja ott!

Szóval Ezt jelenti!

2024. márc. 16. 00:59
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Azt az eredményt lehet levonni, hogy 1,2 millió ember kíváncsi a facebook oldalára. Semmi mást.
2024. márc. 16. 02:02
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
Sok a pedofil fideszes
2024. márc. 16. 07:20
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Ahogyan a régi Dakota közmondás mondja: "Kevesen vagyunk, de nem sokan".
2024. márc. 16. 08:02
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Nem sokat jelent, mert nem csak a saját rajongói követhetik. Az egyik ősöm is követi az összes másik fideszes csatornával együtt, pedig nem kedveli és nem is fidesz szavazó. Azért követi, mert első sorból szereti tudni, hogy mit fognak csinálni, hogy mindig fel tudjon készülni. Mert sokszor hoztak új szabályokat egyik napról a másikra, előtte titkolózva, vagy tagadva, ami borítja a sakktáblát, a terveket egy vállalkozónál, vagy egy magánembernél. Az ősöm ezzel sokat nem ér el, mert a saját szavazóik előtt is titkolnak dolgokat egészen egy éjjeli meglepetésig, amikor előtte pár órával bejelentik, hogy 1 óra múlva életbe is lép az új szabály, törvény. De gondolom egyeseket megnyugtat, ha figyeli, mit csinálnak fent.

Természetesen sok rajongója is követi, mármint azok, akik neteznek és a facebookon is ott vannak.

Én a nemzeti konzultációnak nevezett szavazóbázisfelmérés visszaküldési arányából szoktam levonni következtetéseket, mert azt jellemzően a fidesz szavazók küldik vissza, ebből volt legutóbb majdnem 1.5 millió, a néhány ellenzéki visszaküldőt leszámítva.

2024. márc. 16. 09:48
 6/8 Alex Fly ***** válasza:
Semmilyet.
2024. márc. 16. 12:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Akárki lenne a miniszterelnök, követném a közösségi médiában. Mint ahogy pl a polgármestert is követem a településen és a saját ogy képviselőmet is.
2024. márc. 16. 15:51
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Én is követem, de csak azért hogy rohogjek egy jót rajta.
2024. márc. 18. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!