Áprilisban csinálhatunk olyat, hogy csak Fideszesek számolják a szavazatokat, aztán bemondjuk majd Facebookon az eredményeket?
Figyelt kérdés
2021. szept. 30. 16:16
1/11 anonim válasza:
Igen, az órákra leálló rendszernél ez is jobb.
4/11 anonim válasza:
Nem. Én is szavaztszámláló vagyok, az elnök mindig független, a pártok meg maguk delegálnak, nyilván mindegyik fog és rengeteg független is van, mint pl. én
5/11 anonim válasza:
A nemzeti konzultáció már így működik.
6/11 anonim válasza:
Minden párt küldhet szavazatszámlálót, így van ez 1900 óta.
Hogy a Momentumnak, LMP-nek nincs 10300 embere erre, az egyéni szoc probléma.
7/11 anonim válasza:
4es
11 év fidesz kormányzás után független szavazatszámláló bizottsági elnök???Ezt remélem magad se hiszed el..
2010 óta folyamatosan cserélődve, minden kulcspozícióba fideszes van....(bíróságok,ügyézség,egyetemek,nagyvállalkozók,NAV,soroljam még??Jó reggelt
8/11 anonim válasza:
Te már csak biztos jjobban tudod, mint én, aki évek óta benne van és legalább 10 szavazókörben ismerek mindenkit. Ébresztő, nem mindenki ilyen birka, mint te
9/11 anonim válasza:
Te azt hiszel,amit akarsz,meg én is azt hiszek,amit akarok.
De annyira nem hülye a fidesz,hogy egy ilyen magas labdát ne ütne le...
10/11 anonim válasza:
Igen, valószínűleg tudat alatt én is fideszes vagyok, átmosták az agyam és nem is független vagyok. persze persze. Lehet itt fidesz ellenesnek lenni, de azért maradjunk már a valóság talaján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!