Egy demokratikus államban milyen jogon szabja meg nekem valaki hogy mikor és hova mehetek és mit csinálhatok?
Figyelt kérdés
Milyen alapon tehetik ezt meg több mint egy éve, hogy korlátozzák a szabadságomat?2021. márc. 19. 21:20
1/15 anonim válasza:
Hát, már egyre kevésbé vagyunk demokratikus állam. Üdv az Új világrendben.
2/15 anonim válasza:
Már nem nagyon van demokratikus ország a világon.
Ehhez hozzá kell szokni.
3/15 anonim válasza:
Egy demokratikus államban nem szabják meg ezt.
4/15 anonim válasza:
#2 nem kell hozzászokni. El kell költözni vagy elzavarni azokat akik fenntartják a diktatúrát.
5/15 anonim válasza:
Úgy, hogy világjárvány van, a közösség érdekei felülírják az egyénét. Ha ezt nem vagy képes felfogni, közveszélyes idióta vagy.
6/15 anonim válasza:
Na és hogyan zavarod el? Felállsz és elzavarod?
Ha ilyen könnyű, miért nem zavartad már el?
Hidd el, sokkal kifizetődőbb elköltözni mint arra várni, hogy valaki megbuktassa ezt a rendszert. Hidd el nekem.
7/15 molnarmarcell21 válasza:
Azt a rohadék KRESZ-t is hogy képzelik ezek a szemetek. Nekem ne mondják meg, hogy hogyan vezessek!
'-_-
8/15 anonim válasza:
ÉN! Ha olyasmit teszel ami engem bánt, az ellen tiltakozni fogok minden formában. (Ebbe beleértve a fizikai kényszeritést is!) Valamint rajtam kivül minden demokratikusan gondolkodo ember ezt teszi. Igy müködik a társadalom. Mert akár hiszed, akár nem, nem csak jogaid vannak a közösségben hanem kötelezettségeid is!!!
9/15 anonim válasza:
ugy, hogy nem anarchiaban elunk, es meg a demokratikus orszagokban is vannak torvenyek, amiket be kell tartani, vagy szamolni a kovetkezmenyekkel. esetleg nezd meg a purge filmeket, ha kivancsi vagy, mi az alternativa.
10/15 anonim válasza:
Vannak olykor az egyéni érdekek fölé rendelt közügyek, - és most éppen ilyen időket élünk. Ha mindenki megemberelné magát és összefognánk, - nem úgy, ami jelenleg is folyik az országban, - akkor is kellemetlen lenne a helyzet, de kiszámíthatóan rövid ideig. Utána azért kellene összefognunk, hogy az elért eredményeket megőrizzük - és csak ezután kerülhetnek ismét előtérbe személyes, kisstílű érdekek. Ezt a kor embere nem tudja agyilag emészteni, - nem is fogunk kikeveredni soha a járványokból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!