Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Ukrajna megtámadná Magyaror...

Ha Ukrajna megtámadná Magyarországot akkor beállnál az ukránok mellé harcolni Orbán ellen?

Figyelt kérdés
Most a kérdés nyilván azokhoz szól akik szerint Magyarország = Orbán. Tehát tipikusan a liberálisokhoz, mert szerintük aki Magyarországot támadja az Orbán ellen van, és aki kicsit is pozitívan vélekedik Magyarországról az szerintük biztos orbánista, így az ő véleményük érdekel.

2024. márc. 14. 19:54
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/127 anonim ***** válasza:
100%
120: ez azért nekem inkább egy mítosz mint valós sztori :D főleg az oldalt nézve
nov. 10. 19:22
 122/127 anonim ***** válasza:
22%

120: Talán büntetendő, nem tudom. Az viszont biztos, hogy jóval több méltóság szorult belé, mint mindannyiunkba, akik itt név nélkül szájkaratézunk.

121: Nekem valósnak tűnik.

nov. 11. 12:49
 123/127 anonim ***** válasza:
100%
#122 lehet de esze nem sok van ha nem esik el, nem lövik agyon a fogságban (külföldi önkéntesekkel szokás) és haza jön szinte biztos lecsukják, mint ahogy egy másik ilyen önkéntes is kapott 12 évet.
nov. 11. 17:46
 124/127 Jeffrey Spender ***** válasza:
84%

A legnagyobb kérdés, hogy Mekkora Ukrajna marad ?

Csak a 4 megyét vesztették el ? Vagy 1 - 2 megye még pluszba ? Vagy Kijev is orosz város lesz ? Vagy még Nyugat-Ukrajnát is behúzzák ?

Katonai vereség esetén mi lesz ezzel az illetővel ?

Próbál elvegyülni a civilek között Munkácson ? Vagy megpróbál Magyarországra szökni ?

Ahogy elnézem az illetőt, bele sem gondol abba, hogy nagyon rosszul is végződhet a történet, ő továbbra is rendületlenül hisz a fényes ukrán győzelemben.

nov. 11. 18:03
 125/127 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Ez a tag is magyar, és akár valódi is lehet:

[link]

nov. 11. 19:18
 126/127 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

# 122

Én nem rejtem véka alá a véleményemet, az ismerőseim tudják, hogy oroszpárti vagyok.

nov. 13. 15:43
 127/127 anonim ***** válasza:

Ebben nem kételkedem, de ez itt attól még mindig egy anonim fórum.

nov. 17. 12:58
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!