Ha Ukrajna megtámadná Magyarországot akkor beállnál az ukránok mellé harcolni Orbán ellen?
Számomra a fő kérdés irreleváns, mivel magyar vagyok, de egy gondolat:
Az ukrán támadókat csak hideg érzelemmel ölném meg, ha védenem kellene a hazát. A kérdésben megfogalmazott hazaárulókat pedig a legnagyobb élvezettel.
Orbánnak ezt a háborút már 16-ban kötelessége lett volna megindítani, csak gyáván elsunnyogta, akkor még beálltam volna mellé, igen.
Aztán Putin Vladimir megindította helyette és orbán most elsunnyogja, hogy támogatást adjon neki, inkább nyalja a nyugat talpát. Most mára már természetesen nem állnék mellé, álljon mellé a nátó ha már annak a talpát nyalja. Ugyanakkor semmi szín alatt nem állnék a kérdésben felvetett módon az ellenségeink mellé, mindenképp ellenük harcolnék, legfeljebb nem az orbáni haderőben, hanem partizánként.
# 5
Ukrán szélsőjobbosok arról hőbölögtek.
A Tiboru és Lemilblogosok is jó példák a kérdésben megfogalmazott hazaárulókra.
[link] eu/images/2023/11/23/642332896821_141011682191.jpg
Ukrajnában állami tisztségben levő magas rangú tisztek mondták ezeket.
Bár mondjuk Ukrajna úgy en bloc egy szélsőjobboldali vezetőség.
Nekem egy rakás meleg ismerősöm mondta milyen poklokat kellett elviselniük melegként Ukrajnában.
# Alex Fly
Az Ukrán Kormány nyíltan tahó, és ellenséges hangnemet enged meg magának velünk szemben.
Másokkal szemben meg csak követelőzik.
"támogatják Putlert a háborújában"
Putlert támogatni kötelességünk nehéz háborújában mert értünk is harcol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!