Ha Ukrajna megtámadná Magyarországot akkor beállnál az ukránok mellé harcolni Orbán ellen?
# 111
Ha orosz propagandista vagyok, akkor miért anyanyelvi szinten írok magyarul ?
Amint mondtam, nekem van jobb dolgom, mint az ukrán szélsőjobbal foglalkozás.
Amikor legelőször hallottam róluk, akkor még a zászlóalj nevet viselték. Hogy azóta mivé nőtték ki őket, nem követtem nyomon. Te miért kapod fel a vizet, ha az Azovot vagy zászlóaljnak, vagy ezrednek, vagy dandárnak nevezik éppen ?
Te miért írkálsz külön, hogy az Azov tagjai így meg úgy szerethető emberek a számodra ?
Virtuálisan hogy tudsz szeretni valakit ?
Vagy személyes ez ?
Én is mondhatnám, hogy veled olyan beszélgetni, mintha egy magyar származású ukrán önkéntes katona lennél.
" Ha magamból indulok ki, teljesen meg tudom érteni őket is. "
Szóval teljesen meg tudod érteni a szándékosan tahó, és mesterségesen felfokozott magyarellenességüket is ?
Ha ukrajnai magyar lennék, én rég leléptem volna Kárpátaljáról, át Magyarországra, nulla áldozatra lennék hajlandó Ukrajnáért, meg az ukránokért.
Ha ukrajnai ukrán lennék, akkor is jó eséllyel tudnék oroszul, és ennek tudatában is az oroszokkal való együttélést választanám, nem pedig az Ukrajnáért való hősi halált, vagy milyen hülyeséget.
Azt mondtam, látszik, hogy orosz propagandistáktól tanulsz, nem pedig, hogy az vagy.
Szövegértést gyakorold még.
A nettó magyargyűlölők pedig nem érdekelnek. Az ilyen primitív, fröcsögő alakok nem érdemlik meg, hogy foglalkozzanak velük. Ugyanez vonatkozik az ukrángyűlölőkre is.
Én a kettő orosz haditechnikást oldalt, meg a Red Ivan Airsoftot, meg korombeli, vagyis 30-as, airsoftos, cosplayerkedő, meg hasonlókat ismerek.
Mi alapján veszed, hogy orosz propagandista lennék ?
Ilyen alapon mondhatnám, hogy te meg ukrán propagandista vagy.
Nem értem, mire jó a másik letámadása, a Propagandista vagy szöveggel.
A hivatásos magyargyűlölet az nem egy elborult, szektás kisebbség álláspontja, hanem az Ukrán Kormányé.
Anton Gerascsenkó, Olekszij Danyilov, Irina Verescsuk, Dmitró Kuleba, Valerij Zaluzsnyij, és még egypár ilyen illetőé.
Rendre szidják Magyarországot Orbán miatt, és akkor a felsorolt hivatásos politikusok is csak ártanak Ukrajna megítélésének ?
Arra mit mondasz, Mi az oka, hogy a NATO folyamatosan látja el fegyverekkel Ukrajnát, de olyan mennyiségű, minőségű fegyvert nem küldenek, hogy legyen esélyük elérni a terveiket és legyőzzék az oroszokat, és bármi műveleti / politikai célkitűzés teljesüljön ?
És mégis Magyarországot hibáztatják. Nem csak ők olyanok, hanem szemmel láthatólag te is.
Miért ?
Ellenben Anglia ad nagy kegyesen 14 nyamvadt tankot, amikkel feltűnően kerülik a hadszínteret.
# 103-as válaszoló
" Na ugye, nem hülyék ülnek ott a TEK-nél. Tudják ők, mi bűn és mi nem. "
Az ukrán szélsőjobb az a Nyugat által politikai érdekekből által tolerált gyülekezet, és ilyenkor a kisországok, mint Magyarország mit tud tenni őellenük ? Pattoghat ? Toporzékolhat ? Vagy mit ?
Amúgy nem csak az Azov létezik, hanem még a Kárpáti Szics is.
A Kárpáti Szics Facebook oldala az egészet 2022 márciusáig aktív volt, csak azóta "eresztett le".
# 103-as válaszoló
Ha az Azov nem neonáci, akkor Mit keres a Napkerék / Fekete Nap a zászlójukban ?
Nem neonáci az illető, és mégis egy olyan szervezethez csatlakozik, aminek a zászlaján igazi náci jelképek vannak.
Hát persze.
Alex Fly-nak és a lerejtett nevű Azov szimpatizánsnak:
Az amerikai szenátus 2019-ben megpróbálta terrorista szervezetté nyilvánítani az Azovot, amelyre végül a hírek szerint a Pentagon közbenjárására nem került sor.
A politikai érdek, vagyis az ellenségem ellensége a haverom hozzáállás felülírta az objektív elbírálást.
Na vannak olyan magyarok is, akik anyaországi létükre ukrán oldalon harcolnak.
Az olyan az büntetendő, vagy nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!