Orbánt most már mindenhol elküldik melegebb éghajlatra, senki nem kér belőle?
V4 találkozón Ficó se állt mellé, a csehek és a lengyelek lekiabálták a fejét. Amikor az ukrajnának nyújtandó segélyről volt szó az EU-ban akkor az asztalára szartak annyit, hogy "ne izgulj viktorka nem magyar pénzt kapnak az ukránok" aztán megszavaztattak vele mindent. A svédeket beengedte a NATO-ba és nem kapott érte semmit, hiába az egy éves huzavona putyin parancsára. Sorra mondanak le a miniszterei különböző balhék miatt és a fideszen belül is vitatkoznak az emberek.
Hát mi van itt kérem szépen, a keresztény, gyermekvédő, migránsellenes, kínai rendőr támogató, filippínódolgoztató szent atya nincs a helyzet magaslatán?
Ilyen idióta aggyal nulla szövegértelmezéssel mehetsz te is vodkát piálni a ruszki haverjaidhoz
21, nincsenek ruszki haverjaim, és nem én adom el az országot a ruszkiknak és Kinának, illetve, nem én fogok az ő rendszerükben élni.
Ez a nyomorult ország, a saját koporsójába veri a szöget.
Ez kell az embereknek, ezért szavazzák meg már 20 éve Gyurcsányt-Orbánt egymás után. Akik felváltva elégítik ki az orosz falloszokat. Emlékszem milyen kínos volt anno amikor Gyurcsány azzal nyalizott a ruszkiknak, hogy a gyerekeit majd oroszul fogja tanítani 😂
Normál esetben már rég Grazban lenne leszíjazva egy párnázott szobában.
25 ös a próféta beszéljen belöled barcsak igy lenne!
De 41 evesen én ezt szerinted megerem meg valaha?én nem tudom megerem e azt hogy Orbánra rá rohadjon a bórtön lakat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!