Az ellenzéki pártok többségére már azért nem szavaz senki, mert összegyurcsányozódtak?
Van most a DK, ami elméletileg a legerősebb ellenzéki párt, de van egy iszonyú kemény üvegplafon felettük, mert a szavazóikon kívül lényegében mindenki utálja őket.
Ezek után ott a többi kis párt, akik már legalább egyszer összefogtak a DK-val, tehát összegyurcsányozódtak.
A Momentum pl. rendszerváltó alternatívaként indult, de aztán gyorsan beadták a derekukat Ferencnek, hogy jó pozíciókhoz jussanak. A Jobbikot is meg lehet nézni vagy Jakabot, lényegében nem létező pártok, a Ferenccel való összefogás lenullázta őket. A Párbeszéd meg az LMP nevű Ungár hobbiprojekt talán szót sem érdemel.
A DK után a két legerősebb párt a Kutyák és a Mi hazánk, akik függetlenek maradtak Ferenctől, így a támogatásuk is növekedőben van látható üvegplafon nélkül.
Mintegy 2 millió ember az Összefogásra szavazott, ami sokkal több, mint amennyivel pl. a Fidesz nyert 1998-ban.
2 millió ember az nem senki.
4; A Fidesz meg 2,8 millióval nyert egyesegyedül a teljes ellenzéki összefosással szemben legutóbb.
Most tényleg 25 évvel ezelőtti számokat raksz 2022-es számok mellé, hogy egy kicsit jobban érezd magadat?
ma 17:07
Ennek a válaszodnak semmi köze a kérdésedhez. Csak érzékeltetni akartam, hogy a 2 millió ember nem semmi, hiszen választást lehetett vele nyerni. Azt hittem ez elég egyértelmű, de mindig túlbecsülöm úgy látszik a kérdezők értelmi képességeit.
ma 19:36
Persze hogy nem, csak a kérdésed alapállítása az volt, hogy SENKI nem szavaz az Összefogásra, miközben kétmillió ember szavazott rájuk.
ma 02:38
Igen, megértettem elsőre, de te még most sem, és már harmadjára fogom magam megismételni :D
Hogy mondhatod 2 millió emberre, hogy nem politikai tényező, amikor 1998-ban ennyi szavazóval választást lehetett nyerni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!