Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánt most már mindenhol...

Orbánt most már mindenhol elküldik melegebb éghajlatra, senki nem kér belőle?

Figyelt kérdés

V4 találkozón Ficó se állt mellé, a csehek és a lengyelek lekiabálták a fejét. Amikor az ukrajnának nyújtandó segélyről volt szó az EU-ban akkor az asztalára szartak annyit, hogy "ne izgulj viktorka nem magyar pénzt kapnak az ukránok" aztán megszavaztattak vele mindent. A svédeket beengedte a NATO-ba és nem kapott érte semmit, hiába az egy éves huzavona putyin parancsára. Sorra mondanak le a miniszterei különböző balhék miatt és a fideszen belül is vitatkoznak az emberek.

Hát mi van itt kérem szépen, a keresztény, gyermekvédő, migránsellenes, kínai rendőr támogató, filippínódolgoztató szent atya nincs a helyzet magaslatán?

márc. 8. 00:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
23%

9-es, nem írtam, hogy nem fontos kérdés, ahogy azt sem, hogy a téma kimerülne abban, hogy szinte ugyanolyan nyelvet beszélő szláv nép egymás közti határai hol fognak húzódni.

De messze nem a legfontosabb kérdés, a mindennapi életünket sokkal több téma érinti sokkal közvetlenebbül. Hogy ebből hogy következett számodra az, hogy szerintem az orosz-ukrán-háború annyi, hogy szinte ugyanolyan nyelvet beszélő szláv nép egymás közti határai hol fognak húzódni, az rejtély.

márc. 8. 01:47
 12/26 anonim ***** válasza:
77%

Nem lennék a cseh és a lengyel miniszterelnök helyében... amit ezek a kinai rendőröktől kapni fognak ezek után, azt nem teszik ki az ablakba.

Mit nekem kinai demokrácia.

márc. 8. 06:27
 13/26 anonim ***** válasza:
86%
Egyre jobban látványosabb ez a téma, de őkelme még mindig kipcsákozik.
márc. 8. 07:05
 14/26 anonim ***** válasza:
9%
Nem lehet a végtelenség támogatni Ukrajnát,pláne úgy,hogy màr az Usa se küld segélyt nekik.Be kéne látni ezt màr Csehországban is.Ilyen téren a lengyelekkel nem érdemes foglalkozni,mert eleve oroszfóbiàsok,ha rajtuk múlna kirobbantanàk a 3.vilàghàborút.
márc. 8. 08:07
 15/26 anonim ***** válasza:
71%

14, én tudom, hogy ma már semmi sem jelent, semmit, de ennek az "oroszfóbiának" köszönhetően felrúgtunk egy olyan történelmi barátságot, ami ténylegesen, bizonyitott és kézzelfogható.

Konkrétan Európában egyedül Lengyelországban volt, hogy ténylegesen azt éreztem, hogy örülnek nekem, mikor magyarként mutatkoztam be.

Ma ez már megszűnt. Elhiszem, hogy az aktuálpolitka szabályai szerint, mindent felül kell irnia, de, hogy ezt is?

márc. 8. 08:10
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

"egyedül Lengyelországban volt, hogy ténylegesen azt éreztem, hogy örülnek nekem, mikor magyarként mutatkoztam be.

Ma ez már megszűnt"

- Akkor elgondolkodtató, hogy mennyire is volt komoly ez a kötelék.

márc. 8. 12:43
 17/26 anonim ***** válasza:
49%

16, 2 percig sem tartott, találni olyan kormányokközti igazolást, ami igazolja, hogy egy valódi kötelékről volt szó.

56-ban egyedül ők segitettek nekünk és millió korábbi kissebb-nagyobb gesztus volt, ide-oda, a két ország közt.

Nem hiszem, hogy létezik olyan magyar ember, aki nincs tiszában azzal, hogy lengyel-magyar két jó barát, együtt issza, egymás borát.

márc. 8. 13:15
 18/26 anonim ***** válasza:
73%
#15 nem mindenki szopja európában az orosz f..t. eddig is csak kárt okoztak nekünk az oroszok, megszallók voltak, szerintem hazaáruló aki őket támogatja
márc. 8. 15:06
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

A spanyolok is támogattak minket 56-ban. Még spanyol csapatok meg is indultak volna Magyarországra segítséget nyújtani nekünk. De maga az Egyesült Államok szólt rájuk és állította meg őket. Szóval elég vicces, hogy azok várják el a hőséget feléjük, akik konkrétan blokkolták a segítség nyújtást felénk a ruszkik ellen.

márc. 8. 16:31
 20/26 anonim ***** válasza:
68%

19, igazad van, a kukába a lengyel-magyar barátsággal és mindenkivel.

Hajrá Kina, Hajrá ruszkik.

márc. 8. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!