Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit tud ez a Magyar Péter...

Mit tud ez a Magyar Péter hogy ennyien lájkolják?

Figyelt kérdés
Lájkban messze veri Orbánt Viktort. A többi politikusra pedig köröket ró.
márc. 7. 20:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
85%
és kit érdekel kit hányan likeolnak? olcsóbb lesz a kenyér vagy mi?
márc. 7. 21:15
 12/29 anonim ***** válasza:
78%

#10: Tehát nem tudod, hogy kicsoda Magyar Péter, de azt tudod, hogy percember. Tökre hihető.

A dél-afrikai munkabeosztást meg nem a magyar politikai témakörön belül szokás megbeszélni, erre szerintem alkalmasabb hely is van.

márc. 7. 21:15
 13/29 Sindelar ***** válasza:
21%

#12 Igen, mert ezek a percemberek jönnek-mennek. Én egyiket sem kapom fel, csak azt látom, hogy egyesek mindig felkapják az éppen aktuálisat. Aztán jön a következő futószalagember. Az öt évvel ezelőtti önkormányzati választásoknak is megvoltak a maga percemberei.

A négy napos munkahét terjedésével Dél-Afrikában annyiban kötődik a magyar politikához, hogy ebben a témakörön belül is érdemes lenne értelmes dolgokról beszélni az üres kultuszteremtés helyett. A percemberek egyik sajátossága, hogy csak a nevüket lehet látni, hogy mit képviselnek, azt soha.

márc. 7. 21:27
 14/29 anonim ***** válasza:
31%

#10-13

Látod, megkérdeztem, hogy kicsoda, és senki nem tudott rá válaszolni. Ez olyan, mint Kardashian-család. Senki nem tudja, miért kéne nekünk ismernünk őket, csak az ember akaratlanul is a nevükbe botlik.

márc. 7. 21:32
 15/29 anonim ***** válasza:
68%
#13: De ha nem érdekel és nem ismered, akkor honnan tudod, hogy percember és hogy nem képvisel semmit? Ha nem néztél valaminek utána, akkor ne ítélkezz. Ha meg utánanéztél, akkor meg ne mondd, hogy nem tudod, hogy kicsoda. Mondd akkor azt, hogy neked nem szimpatikus, az még mindig korrektebb.
márc. 7. 21:33
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
#14: Senki nem akart neked válaszolni? Esetleg inkább nem akart. Nem azért, mert nem tudnánk, hanem mert nem érezzük őszintének a kérdésedet. Egyébként pedig nem kell ismerned, csak épp nem hiszem el, hogy erről van szó. De nekem tulajdonképpen mindegy, ha neked ez jó..
márc. 7. 21:36
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
*Senki nem tudott?
márc. 7. 21:37
 18/29 Sindelar ***** válasza:
41%

#14 Pontosan, ezt nevezem én üres kultuszépítésnek. Amikor a kultisták sem tudják megmondani, hogy az éppen aktuális kedvencüket miért kellene ismerni, csak felülnek az éppen aktuális trendre.

És még csak nem is azt írtam, hogy nem képviselnek semmit, hanem azt, hogy azt sosem látni, hogy mit képviselnek. Mert a kultisták számára nem is ez a fontos, csak az aktuális percembert fel kell kapniuk. Aztán jön a következő.

márc. 7. 21:40
 19/29 anonim ***** válasza:
64%

Más a kommunikációs stílusa, mint az ellenzéknek. Ellenzék indulatos nagyon és kínos.

Magyar higgadt és hitelesebbnek tűnik. Majd kiderül mennyire tehetséges politikus lesz.

márc. 7. 21:43
 20/29 anonim ***** válasza:
32%
#16 Pedig erről van szó. Teljesen jóindulatú volt a kérdésem, fura, hogy ilyen indulatosan és önérzetesen kéred ki magadnak, hogy őt márpedig ismerni kéne. Pedig leírhattad volna, hogy szerinted miért jó ő, de mindegy, nem kerültem közelebb ahhoz, hogy miért kéne őt ismernem :D
márc. 7. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!