Mit tud ez a Magyar Péter hogy ennyien lájkolják?
#10: Tehát nem tudod, hogy kicsoda Magyar Péter, de azt tudod, hogy percember. Tökre hihető.
A dél-afrikai munkabeosztást meg nem a magyar politikai témakörön belül szokás megbeszélni, erre szerintem alkalmasabb hely is van.
#12 Igen, mert ezek a percemberek jönnek-mennek. Én egyiket sem kapom fel, csak azt látom, hogy egyesek mindig felkapják az éppen aktuálisat. Aztán jön a következő futószalagember. Az öt évvel ezelőtti önkormányzati választásoknak is megvoltak a maga percemberei.
A négy napos munkahét terjedésével Dél-Afrikában annyiban kötődik a magyar politikához, hogy ebben a témakörön belül is érdemes lenne értelmes dolgokról beszélni az üres kultuszteremtés helyett. A percemberek egyik sajátossága, hogy csak a nevüket lehet látni, hogy mit képviselnek, azt soha.
#10-13
Látod, megkérdeztem, hogy kicsoda, és senki nem tudott rá válaszolni. Ez olyan, mint Kardashian-család. Senki nem tudja, miért kéne nekünk ismernünk őket, csak az ember akaratlanul is a nevükbe botlik.
#14 Pontosan, ezt nevezem én üres kultuszépítésnek. Amikor a kultisták sem tudják megmondani, hogy az éppen aktuális kedvencüket miért kellene ismerni, csak felülnek az éppen aktuális trendre.
És még csak nem is azt írtam, hogy nem képviselnek semmit, hanem azt, hogy azt sosem látni, hogy mit képviselnek. Mert a kultisták számára nem is ez a fontos, csak az aktuális percembert fel kell kapniuk. Aztán jön a következő.
Más a kommunikációs stílusa, mint az ellenzéknek. Ellenzék indulatos nagyon és kínos.
Magyar higgadt és hitelesebbnek tűnik. Majd kiderül mennyire tehetséges politikus lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!