MZP-re. Nekem, mint a Fideszből már nagyon rég kiábrándult szavazónak sokkal hitelesebb, mint Magyar Péter. Ő nem volt sohasem a NER része, minden ellenkező híresztelés ellenére még csak tagja sem volt soha a Fidesznek. Akkor még egyszerű választópolgárként szavazott rájuk, akárcsak én, utoljára 2010-ben.
A mostanában kiábránduló fideszesek lelkivilágába nem tudom magam beleképzelni.
#8 Te nem vagy véletlenül azonos azzal DK-ás nevű úriemberrel, aki DK tagnak és az egyik DK-ás Facebook csoport adminisztrátorának mondta magát, és pár hónapja egy vita hevében elismerte, hogy egész végig a 22-es választási kampányban Márki ellen uszított, és még ő maga is a fideszre szavazott?
Mert feltűnően hasonló a stílusod. Ő is ugyanígy "makizott" és ő is pontosan úgy hápogott, mint egy kacsa.
Azóta valahogy nem láttam itt egyszer sem, pedig korábban mindig itt tanyázott. Már kezdek aggódni érte.
#9 Nem, nem vagyok vele azonos.
Gondolom az eszedbe sem jutott, hogy nem csak egy ember lehet, akit irritál ez a majom... És az sem, hogy az ellenszenvnek lehet, hogy megvan az oka.
Mindenesetre a DK-tól is hánynom kell, de azt nem írom le, hogy Gyurcsányt milyen néven hívom, mert ilyen válaszomat már törölték...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!