Magyar Péter megbuktathatja Orbánékat, ha pártot alapítana?Szavaznátok rá?
Nem hiszem hogy sok szavazója lenne, és nem tudom hogy azt is honnan "vinné el". Kiábrándult fideszesek? Ellenzékiek? Passz.
Baromi sok párt van, feleslegesen, és 0rbán a választások előtt mindig csináltat még 5-6 kamupártot is, Gattyán, Volner, Gödény, stb.
Magyar Péter is hasonlókat fogalmazott meg, de már én is többször kifejtettem (pl itt: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12.. ), de akkor ide is leírom:
jelenlegi ellenzék is a NER része. Amint megjelenik egy külső, tőlük független ellenzéki erő, a kormány és az ellenzék azon nyomban összezár és megpróbálja ellehetetleníteni azokat, akik kívülről fenyegetik a hatalmukat. Tipikus taktika pl. hogy az új erőt mindkét oldal megvádolja azzal, hogy az valójában a másik oldal ügynöke.
Na erre az "összezárásra" láthatunk épp példát az 1. (ma 13:40-es) hozzászólásban.
Van leleplező története még nem alap hogy erre pártot kellene alapítani, de szavaznék.
De,
NEM kellenek a sosk sok ellenzéki párt. EGY kell a Fidesz ellen.
Legyen összefogás kismillió között , és a választáskor legyen 1 egész.
A választásokkkor alakulnak kamupártok is, amik arra hívatottak hogy szétforgácsolják a választókat.
A választások eredményekor nyilvánvaló mindig, hogy abszolut verheto a Fidesz.De az ellenzék megoszlik "ezer" párt között.
A választási szabályozás és törvények, a mai kormányzat kedve alapján lett alakítva, ami még a vesztes szavazatokból is előnyt ad a kormányzópártnak. Nem is említem a megtagadott támogatásokat, források elítélését, a plakát és propaganda lehetőségeket az ellenzéki finanszírozásban.
Legyen elérhető az a mély zseb minden választásban résztvevőnek.
Napok alapp bukna meg a tolvaj, mert azonnal kiderülne hogy "mennyi az annyi".
Kétlem, egyrészt belbotrányokról beszélt eddig.
Másrészt ő is a rendszer része volt sokáig szóval biztosan sáros ebben abban
#4: "Másrészt ő is a rendszer része volt sokáig"
Szerintem pedig épp ebben rejlik az ereje és ezért jelenthet veszélyt rájuk nézve.
Ha ez külföldön történne, akkor komolyan bajban lenne a kormány.
Itt ez csak egy szerda.
"Magyar lehet, hogy hamarosan elítélt lesz."
Ez vicces, de tényleg...maga ismerte el, hogy 3-6x-osan túlárazott szerződéseket írt alá :D
Magyarország ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!