Mit tud ez a Magyar Péter hogy ennyien lájkolják?
Figyelt kérdés
Lájkban messze veri Orbánt Viktort. A többi politikusra pedig köröket ró.márc. 7. 20:39
2/29 anonim válasza:
Ugyanazt tudja mint másik top 500 fideszes politikus, csak ő ki is mondta hangosan.
3/29 anonim válasza:
Ő tudja az igazságokat a NER maffiáról.
4/29 A kérdező kommentje:
"Ő kicsoda?"
Én se tudtam kicsoda, de olvastam egy cikket a lájkbajnokságról és az alapján
Magyar Péter interakciók: 696 000
Orbán Viktor: 379 000
De ha megnézed a fb. oldalakat akkor is látod hogy mennyi az annyi.
márc. 7. 20:44
5/29 anonim válasza:
Azt mondja, amit sokan hallani szeretnének. És pont jó időben lépett, amikor sokan felfigyeltek rá.
6/29 anonim válasza:
Elmondta azt amit a fidesz csinál és ettől hasra estek a népek.
7/29 anonim válasza:
#1: Jaj hagyjuk már, hogy itt írogatsz a politika kategórián belül, de nem tudod, hogy kicsoda.
9/29 anonim válasza:
10/29 Sindelar válasza:
#4 Látod, ezért nem ér semmit a lájkverseny. Orbán 379 ezer lájk, és sajnos vagy nem sajnos, de nyeri a választásokat, sokkal több szavazattal, mint lájkkal. A lájkverseny egy buborék.
#7 Miért, ha érdekel a politika, miért kéne hogy ismerjek egy percembert? Sorry, de inkább arról olvasok, hogy Dél-Afrikában bevezetik a 4 napos munkahetet. A percemberek nem érdekelnek és soha nem is érdekeltek. Nem, nem tudom, ki ez a Magyar Péter, csak azt látom, hogy hájpolják, ahogy általában a percembereket szokták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!