Mi a véleményetek arról, hogy a liberális média pedofilozása már átterjedt a legális kategóriákra is?
Azaz a kiskorúak szexuális életével mossa össze a pedofíliát.
Igaz a Fidesz is részben ezt tette
#10 most azoknak a tönkretételére gondolsz akit évekig vegzáltak es ma is vegzálnak, vagy annak a tönkretetelére aki öngyilkos lett?
És ha igen, akkor ez most hogy jött ide? Sem a 16-17 éves, sem a 21 éves nem kiskorú. Bár tény hogy amerikaban nem közösülhetnek velük.
" most azoknak a tönkretételére gondolsz akit évekig vegzáltak es ma is vegzálnak"
Hol írtam én ilyet????
Amúgy pont ez az!
Ha valaki nem úgy veszi a szájára a témát, hogy pedofil a mocskos Fidesz az egyből meg van bélyegezve...
"És ha igen, akkor ez most hogy jött ide?"
És nem!!!!!
"Azaz miért kell tönkretenni egy 21 éves és egy 16-17 éves boldogságát ezzel a hisztériakeltéssel?"
Ezt írtad a 10-es hozzászólasodban, csak nem jelölted meg a konkrét személyt, ezért kérdeztem vissza hogy mely személyekre gondoltál.
És utána irtad hogy nem rájuk gondoltál. Akkor kikre pontosan? Kiről beszéltél az említett hozzászólasban? Mi a kérdés tulajdonképpen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!