Mi a véleményetek arról, hogy a liberális média pedofilozása már átterjedt a legális kategóriákra is?
Azaz a kiskorúak szexuális életével mossa össze a pedofíliát.
Igaz a Fidesz is részben ezt tette
Nekem erről a pedofil dologról mindig az jut az eszembe, ami tavaly volt felkapott a nyugati sajtóban. Adott volt egy meleg pár, akik fogadtak örökbe gyerekeket. majd őket adták tovább kézről kézre egy ilyen pedo csoportban.
3, ha egy "gyilkos" nincs elitélve, mert megússza, az nem jelent automatikus felmentést a másik "gyilkosra", főleg, hogy tök más a két ügy.
Én nem Gyurcsányt akarom felmenteni, amit tett, szerintem is hamarabb kellett volna lemondania, az a gond, hogy Orbán 4x annyi gennyt hozott erre az országra, össze sem lehet a két esetet hasonlitani.
És a bűn, az bűn. Attól, hogy az egyik megússza, a másiknak nem jelent automatikus felmentést.
"Igaz a Fidesz is részben ezt tette"
Részben? Is?
8, ezért kellene egy olyan igazságszolgáltatás az országban, ahol az ügyészség, a biróság és a végrehajtás, politikailag független lenne, de mivel Magyarországon megszűnt a jogállam és a politikai bűnesetek gyakorlatilag pofára vannak megszórva és nem jog alapján, igy max a saját erkölcsünk alapján tudjuk elitélni az elkövetőket!
Gyurcsánynak le kellett volna mondania? Le.
Orbánnak nemcsak lemondani kellene, hanem hatalommal való visszaélés miatt, vállalni egy bűneljárási eljárást.
Köszönöm a sok kioktást
A pedofília a nemi értetlenséggel van összefüggésben és nem a kiskorúsággal
Azaz miért kell tönkretenni egy 21 éves és egy 16-17 éves boldogságát ezzel a hisztériakeltéssel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!