Mennyire helyes hogy Orbán Viktor nem engedi be a migránsokat?
Azt a fajta migrációt ami 2015ben söpört végig (welcome refugees, meg egyéb hülyeségek) már évek óta nem támogatja egyik eu-s ország sem. Csak orbán még mindig ezen a 2015-ös migrációs válságon lovagol, mert elég buta a nép ahhoz, hogy ne tájékozódjon.
Tehát az, hogy "brüsszel x+2 darab migránst akar betelepíteni" egész egyszerűen nem igaz, mert már 2017ben úgy megszigorították a belépést, hogy senki se maradhat ellenőrizetlen. Mindenkiről tudnak.
Tehát ez amit kiírtál egy irányított kérdés, mert már senki se engedi be őket. Mintha azt kérdeznéd, hogy mennyire helyes, hogy orbánviktor idén sem teszi kötelezővé a nemzeti tetoválás készíttetést? Mennyire jó, hogy nem kell tetkót csináltatni igaz? Örüljetek birkák! Pedig sosem volt róla szó, hogy ilyen hülyeséget csináltasson valaki
"Tehát az, hogy "brüsszel x+2 darab migránst akar betelepíteni" egész egyszerűen nem igaz, mert már 2017ben úgy megszigorították a belépést, hogy senki se maradhat ellenőrizetlen. Mindenkiről tudnak."
Ez mind hazugság, főleg abból kiindulva, hogy illegális migránsok, és semmilyen személyazonosító okiratuk NINCS!!!
"Tehát ez amit kiírtál egy irányított kérdés, mert már senki se engedi be őket."
Kivéve!!! Amit elfelejtettél közölni a nyugati országok! Brüsszel azt mondta, hogy a migránsok hozzák el a jó világot!! Ez nem jött be ismét!!!
"Mintha azt kérdeznéd, hogy mennyire helyes, hogy orbánviktor idén sem teszi kötelezővé a nemzeti tetoválás készíttetést?"
Ez szép volt!! Ekkora butaságot még nem hallottam!!
"Örüljetek birkák!"
Én is ezt mondom!! Örüljetek balos birkák, hogy saját sírotokat ássátok!!
#15 Ha jönnek a migráncsok, akkor a fidesz pártiak épp úgy szívnak majd, mint a nem fideszesek. Szóval a ti sírotokat is ássák azok a balosok.
De nem tudom mit aggódtok: Vitya megmondta, h bevéd minket mindentől is. Sorostól, brüsszeltől, migráncstól, háborútól. A védelmi pénzt már beszedte, szóval hátradőlhetünk nyugodtan. Egyetértesz?
Brüsszel azt mondta, hogy a migránsok hozzák el a jó világot!! Ez nem jött be ismét!!!"
Nem jött be? Orbánisztánban tényleg nem jött be. Európa legalja.
"Nem jött be? Orbánisztánban tényleg nem jött be. Európa legalja."
Ha nem tetszik ellehet menni, és nem rontani itt a levegőt!!!
Ha nem tetszik ellehet menni, és nem rontani itt a levegőt!!!"
Helyedre
"Ha nem tetszik ellehet menni, és nem rontani itt a levegőt!!!"
Helyedre"
Nekem legalább van helyem, de te egy kóbor kutya vagy, aki csak lázadozik, értelmetlenűl!! És éhen hal!! Sok sikert hozzá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!