Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok miért nem...

A liberálisok miért nem szeretik a Kárpátia zenekart?

Figyelt kérdés

Pedig jó hazafias nótákat nyomnak.

Tán a liberálisok nem lennének hazafiak?

[link]

márc. 4. 23:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%

Pont azért, mert hazafias szövegeik vannak, ők pedig magyargyűlölők és internacionalisták.

#9 Bocs a lepontozásért, azt hittem, komolyan gondoltad, hogy soviniszta. Aztán jöttem rá, hogy valószínűleg normális vagy, hiszen csak 2 pipád van.

márc. 5. 08:04
 12/17 anonim ***** válasza:
27%
Ironia volt🙂
márc. 5. 08:24
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
Mert f*s zenét csinálnak, mondom ezt úgy, hogy a zenei ízlésem megegyezik a banda zenéivel. Szimplán nem tudnak jó zenéket gyártani, ugyanez igaz az összes többi magyar bandára. Nem véletlen, hogy egy magyar globálisan befutott énekes sincs az elmúlt 20 évből...
márc. 5. 09:46
 14/17 anonim ***** válasza:
36%

Azért, mert szar zenét csinálnak, csöpögős magyarkodással, mint az országot tönkretevő narancskomcsik.

De legalább viccesek, jó paródiákat lehet róluk készíteni: https://www.youtube.com/watch?v=LD6uSnWxdEc

márc. 5. 09:53
 15/17 Alex Fly ***** válasza:
65%

Mert zeneileg egy tökéletesen középszerű, szürke, jellegtelen banda -gyakorlatilag nem rockot játszanak, hanem mulatóst, annak is a legkommerszebb válfaját; az erőltetetten magyarkodó, giccses szövegeik nélkül a kutya sem foglalkozna velük.

Ha minőségi nemzeti rockot akarok, akkor inkább hallgatok egy kis Avatart vagy Egészséges Fejbőrt...

márc. 5. 18:53
 16/17 anonim ***** válasza:
52%
Én szeretem illetve szerettem a Kárpátiát még vagy 15 éve, aztán kinőttem belőle. Az utóbbi években nem hallgattam, lehet azóta fejlődött (nem hiszem), de tény hogy az énekes hangján néha még magam is majdnem felröhögtem annyira erőltetetten vagy sehogy nem jöttek ki neki a hangok, sem a mélyek, sem a magasak.
márc. 5. 20:31
 17/17 anonim ***** válasza:
19%
Mert értelmesebb zenéket hallgatnak, leginkább olyat, amiben semmi szöveg nincs, csak zene.
máj. 12. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!