A liberálisok miért nem szeretik a Kárpátia zenekart?
Kedvenc zeném a fidesz zenekarától:
Fidomacik - a kor csak egy szám
A Fidernyákok miért nem szeretik a Kárpátia zenekart?
Pedig jó hazafias nótákat nyomnak.
Tán a Fidernyákok nem lennének hazafiak?
>Tán a liberálisok nem lennének hazafiak?
-Ha nem szereted a Titanicot, sőt a Love Story-t vagy az Elfúta a szélt, akkor már nincsenek is érzelmeid, és nem tudod, hogy mi a szerelem?
-A mindenféle előadóművészek érzéseket adnak el. Ezek nem valódi érzések, a Kárpátia koncerten pogózó hazafiak nem ugyanolyan hazafiak, mint akik mondjuk fellelkesültek Kossuth szegedi beszédén, és beálltak a honvédseregbe. Vagy, hogy ne csak a rockerekről beszéljek, amikor a John Lennon rajongók azt hallgatják, hogy "Képzeld el, hogy nincsenek vagyontárgyak | Vajon képes vagy rá? |Nem létezik kapzsiság, sem pedig éhség | Csak testvériség" akkor a valós történés az, hogy megveszik a lemezeket és koncertjegyeket, amitől Lennon hihetetlen luxusban tudott élni.
Szóval a Kárpátia kardcsörtető magyarsága nem "hazafias", hanem ostoba meg soviniszta. Ami bajnak nem baj, ösztönösen minden ember soviniszta, sőt a csimpánzok is, csak tudni kell ezt a helyén kezelni. Tankcsapda hasonlattal, amíg valaki koncerten azt üvölti valaki, hogy "Gyere ,gyere hadd fájjon |Harapj belém | Nyitva állok bármire én | Ha akarod | Szúrj át a szívem közepén | Nyitva állok bármire én..." azzal nincs baj, de ha ez a szíven szúrás a valóságban is megvalósul, az már gáz.
Én nem-liberálisként se szeretem, az nagy baj? Egy nemzetieskedő giccs, ami ráadásul primitív. Az pedig kifejezetten komikus, ahogy azt az ijesztegetőnek szánt, mesterségesen öblösített bölényhangot próbálják produkálni :))))
Egy barátom nagyon sokszor szokta imitálni az énekest, dőlünk a röhögéstől :))))
Kötelező nekik nem szeretni, hiszen hazafias.
Az ő retorikájuk szerint pedig a magyarok bunkó gyökerek, Magyarország meg egy pöcegödör szégyenteljes múlttal.
6/ Bánatvirág lelkemen
Névtelen sírra teszem
Nincs más virág sírodon
csupán bánatvirágom
Bánatvirág kinyílik
Szomorú fűz sóhajlik
Szomorú fűz simogatja
Enyhe szellő borzolgatja
Bánatvirág lelkemen
Emlékemből nevelem
Körbefonja lelkemet
A szomorú emlékezet
Bánatvirág nem hervad
Emlékem mi táplálja
A kegyetlen idő álja
Leteszem sírhantodra
Bánatvirág lelkemen
Egy névtelen sírra teszem
Szomorú fűz simogatja
Könnyű szellő borzolgatja
Borzasztóan soviniszta...
Csináltak az éjjel soha nem érhet véget feldolgozást valaha is?
Naugye!
Ennél még Pákó adideadiditje is eredetibb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!