Ki tartja megnyugtatónak hogy a 2021-es törvénynek köszönhetően nyolcszor annyi pedofil van börtönben mind 2010 elött?
Figyelt kérdés
Szerintem ez nagyon megnyugtató hogy a kormány a gyerekekre ártalmas személyeket börtönbe zárja.márc. 3. 17:13
11/29 anonim válasza:
Erre valami forrás? Ez eléggé kitalált kérdés kategória.
12/29 anonim válasza:
Ez, még ha igaz is, nem menti fel a pfideszt az elmúlt napok eseményei alól. Hiába hamisít adatokat
13/29 Dongaben válasza:
Szerintem megszámolta. Odabent ráért...
16/29 anonim válasza:
Ez tényleg megalapozott és objektív forrás.
17/29 anonim válasza:
Elég hülye vagy kérdező ha hiszel a fidesznek. A statisztikákat úgy csavarják évek óta ahogy akarják. 40% szavazattal kapnak 2/3-ot és társaik.
Ne legyél birka.
18/29 anonim válasza:
Jézus isten, prostisrácok mint forrás :D
0rbán viktor mint forrás?
ne nevettesd már ki magad.
19/29 anonim válasza:
Dzsízösz, ember!🤣 Orbán Viktor azt mondta...🤣🤣🤣🤣 Orbán V. már nagyon sok mindent mondott életében, én konkrétan kb. 8-10 éve egy szavát nem hiszem el annak az embernek. Abba már bele se menjünk, mennyire kell ahhoz borult agyúnak lenni, hogy valaki Orbánra hiteles forrásként tekintsen?🤭
20/29 anonim válasza:
Elfogadhatatlan, hogy gondolatok érzések miatt börtönbe zárnak embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!