2002-ben hogy-hogy sikerült leváltani az első Orbán kormányt, ha 2010 óta 3 ciklus alatt sem sikerült?
#3: M1,M2,M4 Sport, M5, Duna TV, Kossuth Rádió, Petőfi Rádió(a teljes közmédia), Pesti TV, Hír TV, Retro Rádió, Rádió 1, Best FM, 24 Óra – Komárom-Esztergom; Békés Megyei Hírlap, Délmagyarország – Csongrád-Csanád megye; Dunaújvárosi Hírlap; Észak-Magyarország – Borsod-Abaúj-Zemplén megye; Hajdú-bihari Napló; Heves Megyei Hírlap; Fejér Megyei Hírlap; Új Dunántúli Napló – Baranya megye; Új Néplap – Jász-Nagykun-Szolnok megye; Kelet-Magyarország – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye; Kisalföld – Győr-Moson-Sopron megye; Napló – Veszprém megye; Nógrád Megyei Hírlap; Petőfi Népe – Bács-Kiskun megye; Somogyi Hírlap; Tolnai Népújság; Vas Népe; Zala Hírlap (MediaWorks), Bors, Metropol, Nemzeti Sport, Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Világgazdaság, Szabad Föld, Magyar Demokrata, Mandiner, Figyelő, Vasárnap reggel
továbbá:
Index.hu, Origo.hu, Hirado.hu,Kontra.hu, Látószög Blog, Napi.hu, Növekedés.hu, Pestisrácok.hu, Vasárnap.hu, Borsonline.hu,
és a Kemma.hu – Komárom-Esztergom; Beol.hu – Békés megye; Delmagyar.hu – Csongrád-Csanád megye; Duol.hu – Dunaújváros és környéke; Boon.hu – Borsod-Abaúj-Zemplén megye; Haon.hu – Hajdú-Bihar megye; Heol.hu – Heves megye; Feol.hu – Fejér megye; Bama.hu – Baranya megye; Szoljon.hu – Jász-Nagykun-Szolnok; Szon.hu – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye; Kisalfold.hu – Győr-Moson-Sopron megye; Veol.hu – Veszprém megye; Nool.hu – Nógrád megye; Baon.hu – Bács-Kiskun megye; Sonline.hu – Somogy megye; Teol.hu – Tolna megye; Vaol.hu – Vas megye; Zaol.hu – Zala megye
Ezeken központosítva megy folyamatosan az agymosás, ugyanazok az anyagok mennek ki az egészre, szóval nekem ne gyere azzal, hogy van egy pár függetlennek megmaradt sajtóforrás. Köszi!
6) Én azt se tudtam,hogy felénk még van a megyei újság.
"Index.hu" Az inkább közép.
"2002-ben még az MSZP buszoztatott meg hordta a kolbászt a romáknak"
Nyertek is. :)
Ebből is láthatták Orbánék, hogy ezt kell csinálni, és azóta jobban csinálják, mint a baloldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!